PLATFORM VOOR VERKOPERS EN INKOPERS

Je hebt als verkoper een prachtig product of merk en wil dit snel bij mogelijke afnemers onder de aandacht brengen. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet zo eenvoudig te realiseren is. Daarom verbinden wij op ons B2B Lifestyle platform verkopers en inkopers met elkaar. Een digitaal platform zorgt ervoor dat we samen sterker zijn dan ieder afzonderlijk.

RECENSIES

Onze Branche is een uitstekend platform voor startende en andere ondernemers die hun bedrijf willen profileren. Je bedrijf en website worden vermeld en bovendien kun je extra advertenties laten plaatsen. Dit slechts voor een klein bedrag per maand. Hierbij komt nog een uitstekende service waar eigenlijk niks te veel is. Al een jaar lid en ik ben er blij mee want het heeft mij extra klanten opgeleverd.

Alphons

Vigro Import

De mooie opdracht voor de Grote Suriname tentoonstelling is via Onze Branche gegaan! De inkoopster heeft contact met mij gezocht via de email knop. Leuk he!

Eljo

03 CS Jewelry

Leuk dat de B2B producten nu online zijn, ziet er goed uit en ik had direct vandaag al een aanvraag, dus het werkt!

Carola

T&C Lifestyle

LOW COST

Ons platform is efficiënt en eenvoudig van opzet. Je handelt hier de samenwerking met inkopers zelfstandig af. Dat betekent dat wij de kosten voor ons en jou laag kunnen houden. Uiteraard berekenen wij geen transactie-fees. Al vanaf 10 Euro per maand kun je deelnemen. Dit verdien je gemakkelijk terug met de contacten die je gaat krijgen via ons platform!

MEER INFO

Wij zoeken verkopers, makers of importeurs met leuke bijzondere producten of merken. Denk je dat je hieraan voldoet? Vraag dan nu meer informatie aan bij Onze Branche! Wij zijn je graag van dienst.

    captcha

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.