PLATFORM VOOR VERKOPERS EN INKOPERS

In 2015 zijn wij gestart met het online B2B lifestyle platform/magazine Onze Branche! Onze missie is B2B lifestyle verkopers en inkopers gemakkelijk met elkaar in contact brengen.

B2B verkopers, (digitale) inkoopcentra en (vak)beurzen
Vind je het leuk als wij een aansprekend artikel over jouw groothandel, merk, bedrijf, (digitale) inkoopcentrum, (vak)beurs publiceren? Of een banner op onze website/in de wekelijkse nieuwsbrief plaatsen? Neem (vrijblijvend) contact met ons op, dan sturen we alle informatie met de diverse mogelijkheden naar je toe.

“Om jouw bedrijf te laten groeien willen wij je, met ons platform, graag van dienst zijn. Heb je vragen, tips of (verbeter)ideeën? Wij vinden het leuk als je contact met ons opneemt!”

Hartelijke groet,
Team Onze Branche!

RECENSIES

Onze Branche is een uitstekend platform voor startende en andere ondernemers die hun bedrijf willen profileren. Je bedrijf en website worden vermeld en bovendien kun je extra advertenties laten plaatsen. Dit slechts voor een klein bedrag per maand. Hierbij komt nog een uitstekende service waar eigenlijk niks te veel is. Al een jaar lid en ik ben er blij mee want het heeft mij extra klanten opgeleverd.

Alphons

Vigro Import

De mooie opdracht voor de Grote Suriname tentoonstelling is via Onze Branche gegaan! De inkoopster heeft contact met mij gezocht via de email knop. Leuk he!

Eljo

03 CS Jewelry

Wat een mooi artikel heeft Onze Branche! over ons gemaakt! Echt fantastisch! Ik heb dit direct gedeeld en krijg hele spontane en leuke reacties.

Hans

Metiez moswanden & moscirkels

Leuk dat de B2B producten nu online zijn, ziet er goed uit en ik had direct vandaag al een aanvraag, dus het werkt!

Carola

T&C Lifestyle

LOW COST

Ons platform is efficiënt en eenvoudig van opzet. Wij brengen jou als verkoper in contact met inkopers, dat is onze rol. Al vanaf 10 Euro excl. BTW per maand kun je deelnemen aan Onze Branche!. Dit verdien je gemakkelijk terug met de contacten die je gaat krijgen via ons B2B platform!

MEER INFO

Wij zoeken B2B verkopers, makers, ontwerpers of importeurs met leuke producten of merken. Denk je dat je hieraan voldoet? Vraag dan nu meer informatie aan bij Onze Branche! Wij zijn je graag van dienst.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and
    Terms of Service apply.