Zomer bij Knit Factory!

Knit Factory ontwerpt gebreide fashion items & keuken- en woonaccessoires. De producten worden ambachtelijk geproduceerd in één van de laatste breifabrieken in Nederland. Laat je inspireren door de mooie zomerse items van Knit Factory!

Combinatie kussens met plaid

Maak van de tuin of balkon een knusse en fijne plek om te relaxen. De interieur items van Knit Factory zijn niet alleen perfect voor binnen, maar ook voor buiten. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van kussens en een prachtige plaid. Hier vind je meer producten.

Uni collectie

Perfecte kleuren om nieuwe combinaties mee te maken in het interieur. De Uni collectie is verkrijgbaar in kussens met verschillende afmetingen en een prachtig plaid.
Hier vind je meer producten.

Buiten koken

Inspiratie opdoen voor buiten koken met hippe accessoires tijdens de fijne zomerdagen. Knit Factory heeft al het textiel dat je nodig hebt voor heerlijk koken en gezellig eten. Hier vind je meer producten.

Fashion

Op het strand of in de tuin, de Liv pareo is ideaal en multifunctioneel. Draag de pareo bijvoorbeeld als jurk of gebruik deze in de frisse ochtend of avond als omslagdoek. Verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren. Hier vind je meer zomerse producten.

Mondkapjes

Niet alleen functioneel, maar ook modieus zijn de mondkapjes van Knit Factory. Deze zijn gemaakt van dezelfde stof als gebruikt in de LIV collectie. In diverse kleuren beschikbaar. Hier vind je alle kleuren.

Contactgegevens

Knit Factory
Energieweg 22
6658 AD  Beneden-Leeuwen
Tel.: 0487-593467

 

 

 

 

 

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.

Website: www.knitfactory.com
E-mail: [email protected]