Interieurplan kookwinkel van Erp | Thies Design | Retail design specialist Marith Thies

Marith Thies (41 jaar) is retail design specialist en helpt ambitieuze ondernemers een verrassend en uniek winkelinterieur neer te zetten waar ze van dromen. Eén van haar laatste interieurontwerpen is gemaakt voor Kookwinkel van Erp.

Kookwinkel van Erp

Kookwinkel van Erp, een begrip in Leeuwarden, is verhuisd naar een nieuwe locatie. Eigenaar Martinus Koree nam 4,5 jaar geleden kookwinkel van Erp over. Toen nog aan de Nieuwestad 36 in Leeuwaarden. Om meer zichtbaar te blijven is ‘van Erp’ nu verhuisd naar de overkant. “Er kwamen steeds meer panden leeg op de oude locatie. Dan ga je jezelf afvragen of je op jouw locatie wil blijven zitten of niet”, vertelt Martinus.

Een geheel met een eigen concept

Om de ‘nieuwe’ winkel gelijk goed op de kaart te zetten riep Martinus de hulp van Marith in, een droomproject! Martinus wilde meer beleving toevoegen aan de winkel en een totaalconcept vanuit de basis die er al was. Met het ontworpen interieurplan is de winkel één geheel, met een eigen concept geworden.

Een showkeuken was dé grote wens, een centraal punt in de winkel waar hét gebeurt, zeg maar. In veel kookwinkels zie je stapels met spullen en displays. Bij ‘van Erp’ heb je overzicht en kan de klant inspiratie op doen. Iets wat Martinus als winkelier erg belangrijk vindt.

Ook over het kleurenpallet heeft Marith goed nagedacht, zodat de juiste sfeer in de winkel zou worden gecreëerd. Het interieur heeft mooie blauwtinten, onder andere verwerkt in de bijzonder tegelwanden, met zwarte accenten. Daarnaast zijn veel natuurlijke kleuren en materialen toegepast, zoals eikenhouten wandpanelen en een donker houten showkeuken met marmer blad.

Het resultaat is een kookwinkel om je vingers bij af te likken! Mét een prachtige showkeuken waar lekker gekookt kan worden.

Ook een verrassend en uniek interieurontwerp voor jouw winkel?

Kijk eens op de website van Thies Design en neem gerust contact met Marith op voor een kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

Thies Design
Marith Thies
Tel.: 06-14277681

Website: www.thiesdesign.nl