Inverno Scent | Luxe huisgeuren

Geuren maken deel uit van ieder interieur. Hoe fijn is het als een geurkaars, interieurspray of een set geurstokjes heerlijk ruikt en daarnaast ook nog eens qua uiterlijk perfect bij jouw interieur past? Warmte, gezelligheid, liefde en verbondenheid; dat is wat de luxe huisgeuren van Inverno Scent creëren. Luxueuze en vertrouwde geuren waarin je je geborgen voelt. Een geur die perfect bij jouw voorkeur en interieur past én waarbij je bij binnenkomst al weet: ‘Ik ben thuis’.

Geurkaarsen

De luxe geurkaarsen van Inverno Scent brengen de beste herinneringen naar boven. De één doet je denken aan een mooie zomerse dag, frisse bloemen of een schone was, de andere luxe geurkaars zorgt weer voor een sensuele, aardse en kruidige geur. De luxe geurkaarsen van maar liefst 1 kg. branden erg mooi op, waarbij frisse en houtachtige huisgeuren vrijkomen. Rust, liefde en ontspanning komen samen! Deze geurkaarsen zijn met de hand gegoten in Nederland. Zorg, vakmanschap én traditionele technieken staan hierbij centraal.

Geurstokjes

Bij Inverno Scent vind je luxe geurstokjes die perfect passen bij jouw interieur. Niet alleen
qua geur, maar ook qua uiterlijk. De huisgeuren vullen de kamer met liefde, warmte en
gezelligheid, terwijl ze ook positief bijdragen aan jouw humeur! De geurstokjes zijn zelfs
verkrijgbaar in een transparante fles van 1000 ml.

     

Roomspray

Haal een frisse en vrolijke roomspray in huis of kies voor een heerlijke, houtachtige geur. De luxe roomsprays van Inverno Scent beschikken over hemelse geuren. Fruitige bloemen laten je gedachten afdwalen naar een tuin vol herinneringen, terwijl de roomspray met harsachtige aroma’s zorgt voor warme en sensuele herinneringen.

Meer over Inverno Scent

De huisgeuren van Inverno Scent beschikken allemaal over een luxe, chique uitstraling, passen bij ieders voorkeur en interieur, van Nederlandse bodem, handgegoten, geen alcohol én de geurkaarspotten zijn herbruikbaar, ideaal!

Inverno Scent is een Nederlands familiebedrijf, opgericht door Yvonne x Aron Winter en
dochter Shari. ‘Inverno’ staat voor ‘winter’ in het Italiaans. De liefde voor Italië is ontstaan doordat de familie hier zeven jaar heeft gewoond en Shari in Rome is geboren. Een aantal jaar geleden was de familie weer in Rome. Het ruiken van een heerlijke, warme én vertrouwde geur, zorgde ervoor dat vele herinneringen van vroeger weer naar boven
kwamen. Deze geur zou perfect bij hunzelf én het interieur passen! Vanuit hier is dan ook
Inverno Scent ontstaan. Een huisgeur is namelijk geen huisgeur, als het niet volledig bij jouw voorkeur en interieur past. Met de luxe huisgeuren in de vorm van geurkaarsen,
roomsprays en geurstokjes is daar door de familie Winter verandering in gebracht!

Contactgegevens

Inverno Scent
Website: www.invernoscent.com
E-mail: info@invernoscent.nl

Thanks for sharing!