Info voor retailers-ondernemers | Je bent van harte welkom op Spotlight! | 19 & 20 september 2021

Op 19 en 20 september 2021 vindt de 6e editie van Spotlight plaats in het Autotron in Rosmalen. Na een lange periode van stilte is het eindelijk weer mogelijk om vakbeurzen te bezoeken en inspiratie op te doen voor je winkel of online shop.

Voor de retailer en ondernemer

Spotlight is dé allerleukste vakbeurs voor de retailer en ondernemer die werkzaam is in de segmenten kinder- en babyproducten, speelgoed, stationery, gifts & gadgets en feestartikelen. Tijdens de beurs kunnen bezoekers inspiratie opdoen, trends en nieuwe collecties spotten en inkopen. Zoek je producten of merken om je te onderscheiden? Of wil je nieuwe kansen ontdekken in aanverwante segmenten? Of ben je op zoek naar nieuwe leveranciers? Op Spotlight vind je de juiste match.

         

Speelgoed

Tijdens de beurs is er een groot aanbod van speelgoed. Naast grote merken komen ook kleinere specialistische merken naar Spotlight. Lekker spelen en je uitleven. Ontdekken en leren. Buitenspelen en op avontuur gaan. Puzzelen en knutselen. Knuffelen en fantaseren… alles op het gebied van speelgoed vind je op Spotlight.

Babyproducten, peuterproducten, kleuterproducten en kinderproducten

Op Spotlight vind je een grote verscheidenheid aan producten voor baby’s tot en met kinderen van 18 jaar. Of het nou om schattige rompertjes gaat voor de allerkleinsten, rugtassen voor de eerste schooldag of trendy drinkbekers to-go. Je ontdekt het op Spotlight.

         

Stationery

Ieder kind, iedere tiener en zeker ook (bijna) iedere volwassene wordt blij van mooie spullen en schrijfwaren voor op het bureau. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende stijlen. Ben je op zoek naar mooie wenskaarten, kekke pennen, coole tasjes, leuke notitieblokken en hippe bureauaccessoires? Kom dan naar Spotlight en bekijk het aanbod van de exposanten met stationery producten.

           

Gifts & Gadgets

Ben je op zoek naar cadeauartikelen voor kleine en grote gelegenheden en kleine en grote budgetten? Voor iedere gelegenheid is er wel een leuke gadget te vinden, iets dat je kunt geven of krijgen en wat ‘gewoon leuk’ is. Vaak zijn deze producten trendgevoelig en echte ‘blijmakers’. Ook voor cadeaus, gadgets en impulsaankopen kom je naar Spotlight.

Party!

We maken een feestje van onze vakbeurs! Ballonnen, kaarsjes, tafelkleden, bordjes, bekers, bestek, rietjes, inpakpapier, verpakkingsmateriaal, confetti, verkleedkostuums. Welk feestje er ook wordt gevierd, voor iedere gelegenheid en voor ieder thema is er wel een feestartikel of party pakket. Ben je retailer, inkoper en ondernemer die feestartikelen aanbiedt? Kom dan naar Spotlight om kinderfeestjes, verjaardagen, zwemfeestjes, diplomafeestjes en jubilea nog leuker te maken!

Kom naar Spotlight!

De registratie van Spotlight staat online! Je registreert eenvoudig je ticket via deze link: registratie.spotlight.nl. Een bezoek is voor ondernemers gratis. De locatie Autotron in Rosmalen is goed te bereiken en biedt voldoende ruimte om op je gemak te komen kijken, netwerken en je te laten informeren.

We verwelkomen je graag!