Joost Baakman | Cash & Carry in Terborg | Baroque, rococo, art nouveau, art deco, empire

Joost Baakman BV

Als internationale groothandel koopt en verkoopt Joost Baakman decoratie artikelen voor zowel in- als outdoor. De producten zijn voornamelijk gebaseerd op antiek en kunst uit de verschillende stijlperioden zoals rococo, art nouveau, art deco, empire en barok.

Showroom

De showroom/verkoophallen beslaan een oppervlakte van circa 6000 m2. In totaal beschikt de groothandel over een oppervlakte van ongeveer 27.000 m2 aan verkoop- en opslagruimte.

Cash & Carry 

De groothandel werkt met het Cash & Carry systeem. Door rechtstreeks bij de fabrikanten in te kopen en dankzij een doeltreffende organisatie zijn zij in staat het lage prijzenbeleid te handhaven.

Zien – Kopen – Meenemen

De inkopers komen voor het merendeel uit de groothandel en de detailhandel, maar ook interieurontwerpers en horeca-inrichters weten Joost Baakman te vinden. Veel afnemers komen al meer dan 25 jaar bij het bedrijf!

Geen minimum aankoopbedrag

Er geldt geen minimum aankoopbedrag. De groothandel verkoopt b2b aan bedrijven die geregistreerd staan in het handelsregister. Neem bij je eerste bezoek het KvK inschrijvingsbewijs met paspoort of identiteitskaart even mee. Bij dit eerste bezoek kun je jouw bedrijf tevens inschrijven voor de nieuwsbrief en voor het ontvangen van een persoonlijke inlogcode voor de webshop, waarop het complete programma te vinden is.

Wil je meteen een kijkje nemen in de webshop? Hier kun je alvast een inlog aanvragen.

Contactgegevens

Joost Baakman BVJoost Baakman BV Decoratie GroothandelEttensestraat 50
7061 AC Terborg
Nederland
Tel.: 0315-396969

Openingstijden Cash & Carry
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Website: www.baakman.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Decoratie, porselein, keramiek, aardewerk, blikken emmers, wandplaten, metalen tuinmeubelen, kapstokken, bronzen beelden, fonteinen, alluminium en ijzeren brievenbussen, terrasdecoratie van metaal, gietijzeren producten, verlichting, spiegels, polyester figuren, tuinartikelen, tuinbeelden, gietijzer, marmer, natuursteen, nautische producten, wanddecoratie, schilderijen, fotolijsten, canvas prints, manden, koffers, kandelaars, kroonluchters, boombanken, muurlampen, doosjes, industrieel, antiek, brocante, gietijzer…