Cash & Carry Joost Baakman | Stijlperioden: baroque, rococo, art nouveau, art deco, empire

Joost Baakman BV

Decoratie Groothandel Joost Baakman

Als internationale groothandel koopt en verkoopt Joost Baakman decoratie artikelen voor zowel in- als outdoor. De producten zijn voornamelijk gebaseerd op antiek en kunst uit de verschillende stijlperioden zoals rococo, art nouveau, art deco, empire en barok.

Showroom

De showroom/verkoophallen beslaan een oppervlakte van circa 6000 m2. In totaal beschikt de groothandel over een oppervlakte van ongeveer 27.000 m2 aan verkoop- en opslagruimte. Veel keuze in polyresin schedels!

Joost Baakman BV

Cash & Carry 

Joost Baakman werkt met het Cash & Carry systeem. Door rechtstreeks bij de fabrikanten in te kopen en dankzij een doeltreffende organisatie zijn zij in staat het lage prijzenbeleid te handhaven.

Joost Baakman

zien – kopen – meenemen

De inkopers komen voor het merendeel uit de groothandel en de detailhandel, maar ook interieurontwerpers en horeca-inrichters weten Joost Baakman’s bedrijf te vinden.

Joost Baakman B.V.

‘We hebben veel afnemers die al meer dan 25 jaar bij ons komen’

Geen minimum aankoopbedrag

Bij Joost Baakman geldt geen minimum aankoopbedrag. Ze verkopen alleen aan bedrijven die geregistreerd staan in het handelsregister. Ze waarderen het dan ook als je bij een eerste bezoek het KvK inschrijvingsbewijs met paspoort of identiteitskaart meebrengt. Bij dit eerste bezoek kun je jouw bedrijf inschrijven voor de nieuwsbrief en voor het ontvangen van een persoonlijke inlogcode voor de webshop, waarop het complete programma te vinden is.

Meteen een inlog aanvragen voor de webshop!

Contactgegevens

Joost Baakman BVJoost Baakman BV Decoratie Groothandel
Ettensestraat 50
7061 AC  TERBORG
Nederland
Tel.: 0315-396969

Openingstijden Cash & Carry
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Website: www.baakman.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Decoratie, porselein, keramiek, aardewerk, blikken emmers, wandplaten, metalen tuinmeubelen, kapstokken, bronzen beelden, fonteinen, alluminium en ijzeren brievenbussen, terrasdecoratie van metaal, gietijzeren producten, verlichting, spiegels, polyester figuren, tuinartikelen, tuinbeelden, gietijzer, marmer, natuursteen, nautische producten, wanddecoratie, schilderijen, fotolijsten, canvas prints, manden, koffers, kandelaars, kroonluchters, boombanken, muurlampen, doosjes, industrieel, antiek, brocante, gietijzer…

Joost Baakman