Kadootjes voor de brievenbus | Kortingen t/m 13 april | MIEKinvorm Wholesale

MIEKinvorm wil jou in deze moeilijke tijd een beetje blij maken:
Je shopt t/m 13 april (geldig t/m 00.00 uur) de hele collectie met 15% korting.* Ook op SALE artikelen! Gebruik code maakmijblij bij het afrekenen.

Er worden héél veel kaartjes & kadootjes verstuurd in deze periode. Mensen laten elkaar weten dat ze aan elkaar denken, sturen opa’s & oma’s die ze niet meer mogen bezoeken iets liefs.

Kadootjes voor de brievenbus!

Heel veel leuke kadootjes bij MIEKinvorm voor in de brievenbus voor mama’s, oma’s, papa’s, opa’s, collega’s, juffen, meesters, vrienden & vriendinnen en alle kanjers in Nederland. In de shop vind je allemaal leuke toffe kadootjes om aan te bieden!

Om iemand een hart onder de riem te steken, te zeggen hoe trots je bent of om te zeggen dat je diegene mist nu je hen niet kan zien.

Tips voor deze periode

Het is omschakelen zo’n periode… klanten blijven weg uit jouw winkel of bestellen misschien minder. MIEKinvorm heeft een aantal tips voor je verzameld die je misschien kunnen helpen:
* ga online verkopen, via Facebook/ Instagram
* maak een feestje van iedere bestelling!

Verras opa & oma

Wat een leuke verrassing in de brievenbus voor opa & oma, sleutelhangers! Deze zijn er ook voor juf, meester, mama & papa. Je vindt ze hier!

Kaarten pakket actie

Geef een kaartje bij je bestelling als kadootje, als hart onder de riem, reminder, motivatie, een beetje liefde in deze tijd. Dat zullen je klanten waarderen! MIEKinvorm heeft een pakket kaarten voor je samengesteld van 100 stuks. Keuze uit een selectie kaarten.
Actie-pakket kaarten* van € 50 voor € 5.* 1 pakket per bestelling.

Maak een feestje van elke bestelling

Maak van elke bestelling een feestje door het in te pakken in kraft inpakpapier! Er zijn 3 prints; panterprint, regenboogjes en hartjes. Speciaal voor deze periode is de prijs van het inpakpapier verlaagd naar € 50 per toonbankrol.

Ben je nog geen klant? Meld je dan nu aan als nieuwe klant en ontvang t/m 5 april 15% korting op de gehele collectie.

Wil je meer informatie of wil je graag MIEKinvorm producten gaan verkopen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

MIEKinvorm wholesale
Annemiek & Nique
Tel.: 010-7171072

Website: www.miekinvorm-wholesale.nl
E-mail: [email protected]