Kerst Roadshow | Diverse Kerstcollecties | Samenwerking Tea Netherlands & Tsquare Brands

Het agentschap Tsquare Brands heeft in de Benelux diverse bijzondere merken in portefeuille, waaronder: Pluto Produkter, Tantä, Batela 1991, Greetingbox, Tiny Miracle en  Code Zero.

Kerst Roadshow

In oktober en november komt Tsquare Brands (op afspraak) langs met de leukste kerstartikelen en merken!

Pluto Produkter

De stijlvolle kerstcollectie van Pluto Produkter is wederom uitgebreid met diverse lijnen en decoratieve items. Laat je verrassen door de Scandinavische look & feel en breidt je huidige assortiment uit met deze bijzondere design collectie.

Catalogus

Greetingbox

Greetingbox heeft weer flink haar best gedaan om een gevarieerd kerstassortiment samen te stellen. Zo heeft het merk diverse items met bloemen, kruiden en zaden ontwikkeld. Leuke ‘beleef’momenten en daarnaast een opwaardering van de klassiekers.

Catalogus

Tiny Miracle

Naast de speciale maritieme lijn, heeft Tiny Miracle ook een leuke Sint, Kerst en Oud & Nieuw lijn ontwikkeld. Laat je verbazen door de leukste armbandjes op een kaart; leuk om te geven en te krijgen.

Overzicht

Samenwerking Tsquare Brands & Tea Netherlands

Speciaal voor het laatste kwartaal van 2019 zijn Tsquare Brands en Tea Netherlands een samenwerking aangegaan. Tsquare Brands zal voor deze periode de sales op zich nemen en het Sint- en Kerstassortiment presenteren tijdens de roadshow bij klanten.

Overzicht

Afspraak op locatie

Tsquare Brands probeert in oktober en november zoveel mogelijk locaties aan te doen. Mocht je een afspraak willen vastleggen op een specifek dagdeel/uur of gegarandeerd willen zijn van een bezoek, het team plant dit graag met jou in! Neem hiervoor even contact op via onderstaande contactgegegevens.

Naar de Catalogi pagina van Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Meander 151-8550
6825 MB  Arnhem
Tel.: 06-14279121

TSQUARE BRANDS

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]