Kerstgids | Presentatie trends 2023 | Retail/horeca/bedrijven/zorg | Beekwilder

Beekwilder biedt al sinds 1923 producten en diensten aan, die bijdragen aan indrukwekkende productpresentaties, sfeervolle horeca-interieurs of een optimale winkelbeleving. De klantenkring van Beekwilder is qua branche en bedrijfsgrootte heel divers; van retail(ketens) en horecaondernemingen tot ziekenhuizen.

Kerstgids

De komende feestdagen zijn natuurlijk belangrijk om extra in te zetten op sfeer en beleving bij de consument. Beekwilder heeft daarom voor de aankomende kerst een aantal trends uiteengezet in hun Kerstgids 2023, die jouw zaak beslist zullen laten stralen.

Trend: Eclectisch Boho

We ontsnappen uit het alledaagse en omringen onszelf met rijke dessins en wereldse invloeden. Een kleurrijk thema met een zigeunerziel waarbij alle etnische verschillen worden omarmt. Je ziet een verscheidenheid en rijkdom aan kleuren, geborgen materialen, patronen en structuren. Er is een sterke verbinding met de natuur. De kleuren zijn warm en hebben veel pigment.

Trend: Nachtgloed

Zodra de zon ondergaat en de nacht het overneemt, ontstaat er een mystieke wereld. Vol magie, verfijning en elegantie. Parels glanzen tegen een metallic ondergrond. En in de schemering en mist van de nacht doen gouden twinkelingen het decor schitteren. Diep donkere kleuren die worden opgelicht door lichte pastellen en daardoor een nieuwe dimensie geven.

Trend: Toevlucht

Dit thema geeft dromen, fantasie en verbeelding een podium. Een veilige en romantische plek waar je een goed gevoel van krijgt. Inspiratie door mooie landhuizen met rijke exotische vintage prints, zware stoffen gordijnen en muurschilderingen. Gouden bladeren, organische takken en decoratie, vormen het decor. De kleuren zijn licht, vervaagd door de zon. Warm ambergeel en mosgroen geven diepte in de presentaties.

Een goed resultaat neerzetten met decoratie vergt tijd en vakmanschap. Je kunt alles zelf doen, het laten doen, of kiezen voor Beekwilder’s tussenstap. Benieuwd?

Zelf decoreren

Als je de decoratie zelf wilt verzorgen, heb je een ruime keuze uit 3000 artikelen uit de voorraadcollectie. Maak online je keuze en laat je inspireren door de inspiratiecategorie. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de showroom, waar je zelf combinaties kunt maken en alles kunt uitproberen.

Kant en klaar aangeleverd

Wil je gemak? Kies dan voor de unieke mogelijkheid van kant en klare decoratie! De decoratie wordt compleet gedecoreerd bij je aangeleverd, het enige wat jij hoeft te doen, is het neer te zetten of op te hangen en de stekker in het stopcontact te steken.

Fullservice

Als je kiest voor het Fullservice pakket, dan word je volledig ontzorgd. Beekwilder helpt je bij het kiezen van de juiste materialen die perfect passen bij jouw uitstraling of huisstijl. Vervolgens wordt jouw locatie gedecoreerd door een etaleur. Nadat het seizoen voorbij is, haalt Beekwilder alles weer bij je op en na controle en restyling slaan ze de artikelen op. Het daarop volgende jaar komen ze deze weer bij je plaatsen.

Contactgegevens

Showroom & Kantoren
Frans Beekwilder B.V.
Prins Hendrikkade 16-19
1012 TL Amsterdam
Tel.: +31 (0)20–6233222

Website: www.beekwilder.com
Email: info@beekwilder.com

Thanks for sharing!