Kerstproducten & gepersonaliseerde bordjes en bekers voor in een kerstpakket | World of Mies

Zoek je een unieke toevoeging voor je kerstcollectie? Bekijk dan de kerstproducten van World of Mies met handgeschilderde designs! Mies heeft allerlei lieve bosdieren geschilderd en daarna op gezellige placemats, mokken, art posters en kerstkaarten laten drukken.

En wat dacht je van gepersonaliseerde bordjes en bekers voor al je collega’s in het kerstpakket? Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw mail naar Michelle de Boer voor het opvragen van een offerte.

Wie is Michelle de Boer?

Michelle de Boer is van oorsprong art director en designer. Ze heeft ruim 15 jaar lang ervaring opgedaan bij verschillende ontwerp- en reclamebureaus in Amsterdam, van print tot digitaal. Naast haar eigen bedrijf is Mies ook in te huren als freelance art director en designer voor (online) campagneconcepten en -designs, social media strategie en content, drukwerk en huisstijlen.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Op de website vind je de complete collectie van World of Mies. Wil je meer informatie over de verkoopmogelijkheden, neem dan gerust contact op met Michelle.

Thanks for sharing!