Kinderkoffertjes.nl bestaat 10 jaar | 2 leuke acties van 10 t/m 16 juni 2019

Kinderkoffertjes.nl is een online groothandel voor kartonnen koffertjes. Deze kunnen (onbewerkt) in diverse kleuren en maten ingekocht worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de koffertjes te laten bedrukken of bestickeren met een logo, print of tekst.

Een mijlpaal, Kinderkoffertjes.nl bestaat 10 jaar!

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat Judith Smits startte in een kleine unit van Shurgard met een kleine voorraad aan koffertjes. Die beginperiode was spannend, want zaten “ze” wel te wachten op Judith en haar koffertjes? Maar nu, 10 jaar later, kan Judith zeggen… JA, volgens mij wel!

Judith

‘Al snel werd mijn eerste hokje bij Shurgard te klein, meteen maar een nieuwe ruimte daar ingericht met echte magazijnstellingen. Iedere dag ging ik er met veel plezier naartoe om bestellingen klaar te maken. Daarna werd het Wintelre, een prachtige ruimte, maar in mei 2014 werd de hele ruimte, met mijn hele voorraad, verwoest door een brand. Dat was even slikken, maar toen snel een nieuwe ruimte gevonden in Middelbeers. Na een maand kon ik weer koffertjes leveren en de groei zette zich gelukkig voort. In 2015 heb ik de beste stap genomen uit de geschiedenis van Kinderkoffertjes.nl. Alle magazijn- werkzaamheden zijn toen ondergebracht bij VanDerLeegteWerkt bv in Eindhoven. We konden veel meer koffertjes op voorraad houden en de continuiteit in de leveringen was gewaarborgd. Nog steeds werk ik iedere dag met veel plezier en blijf dat zeker de komende jaren ook nog doen. Dus een dikke dankjewel aan mijn klanten! Zonder jullie had het bedrijf de 10 jaar niet gehaald en daar ben ik enorm dankbaar voor!’

Acties

Om dit feest te vieren heeft Kinderkoffertjes.nl een tweetal acties opgezet:
1) In de week van maandag 10 t/m zondag 16 juni 2019 wordt bij iedere bestelling een klein cadeautje toegevoegd. Judith: ‘Hoop dat ik er genoeg heb besteld maar op = op.
2) Daarnaast wordt er van ieder verkocht koffertje in die week € 0,25 geschonken aan Stichting Het Vergeten Kind.

‘Als moeder van drie pubers gaat het wel en wee van kinderen me echt aan het hart. Die van ons groeien op in een stabiele omgeving. Maar er zijn ook een heleboel kinderen in Nederland die deze stabiele omgeving niet hebben. En daar wil ik graag een klein steentje aan bijdragen. Dus ik hoop dat jullie met me meedoen, zodat ik een mooi bedrag kan schenken!’

Groetjes,
Judith Smits en team VanDerLeegteWerkt

Contactgegevens

Kinderkoffertjes.nl
Judith Smits
Postadres
Grassnip 24
5658 EA  EINDHOVEN
Tel.:  06-40041346
Afhaaladres
VanderLeegteWerkt BV
Hofstraat 145a
5641 TD  EINDHOVEN

Website: www.kinderkoffertjes.nl
E-mail: info@kinderkoffertjes.nl