Knoei- en Speelkleden | Vloerzeil | Fabryk Design Kids

Fabryk Design ontwerpt en maakt meubels & woonaccessoires. Puur en stoer met een snufje geometrisch design. Producten onder eigen label zijn o.a.: houten (maatwerk) meubels, designlampen, geometrische vormen & dieren van hout en staal, vloerkleden en nog veel meer. Eén onderdeel uit het grote assortiment is de kids collectie. Deze bestaat uit: groeimeters, geometrische vormen, kussens, meubels, muurcirkels, textielposters, wandkleden en knoeikleden (vloerzeil).

Knoeikleden | Speelkleden | Vloerzeil

Het vloerzeil van Fabryk Design is niet alleen functioneel, maar ook nog eens prachtig om te zien. Mooi en functioneel tegelijk!

Knoei- en Speelkleden | Vloerzeil | Fabryk Design Kids Collectie           

          Knoei- en Speelkleden | Vloerzeil | Fabryk Design Kids Collectie

         

Handig voor binnen en buiten

Een kleintje is op een gegeven moment toe aan de volgende stap; lekker kruipen en de wereld ontdekken. Daarbij hoort ook mee eten en kliederen. Met de vloerkleden van Fabryk tover je in een handomdraai het speelkleed om tot een knoeikleed! Het zeil kan onder de kinderstoel als er gegeten of geknutseld word. De kleden zijn bij uitstek ook handig voor buiten. Geen zere knietjes meer door het kruipen over het terras maar veilig beschermd door de toplaag van het vloerzeil.

       

Verschillende maten en dessins

De kleden van Fabryk hebben een antisliplaag en blijven prima op hun plek liggen. Afnemen kan eenvoudig met een sopje. De vloerzeilen zijn beschikbaar in verschillende maten & dessins en van rond tot vierkant.

Inkopen

Ben jij enthousiast over de mooie collectie vloerkleden voor kids of over de andere unieke en handgemaakte producten van Fabryk Design? Dan kun je ook dealer worden van dit mooie merk. Vraag hier je B2B account aan, zodat je online in de webshop kunt inkopen.

Contactgegevens

FBRK. Design
Schapendrift 1c
8435 WK  Donkerbroek
Tel.: 085-8640109

Website: www.fabrykdesign.nl
E-mail: [email protected]