Komende zondag & maandag viert vakbeurs showUP haar 20ste editie!

De volgende editie van showUP vindt plaats op 29-30 januari 2023 in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen, de locatie waar showUP al vele malen eerder werd gehouden. Er zullen bijna 350 deelnemers aanwezig zijn. Fabrikanten, distributeurs en agenten presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten home deco, gifts, lifestyle, kids, stationery en food. Variërend van kleine startUP-s en jonge ontwerpers tot merken uit heel Europa. En dat is wat showUP zo charmant maakt: grote internationale namen staan zij aan zij met opkomende labels.

De afgelopen jaren is er een verschuiving geweest naar merken die duurzaam en met een eerlijke houding ten opzichte van people, profit en planet produceren. Maar minstens zo belangrijk is om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van kleuren en materialen. Bij showUP ontmoet je leveranciers die aan deze criteria voldoen. Veel nieuwe merken en collecties staan klaar om hun verhaal te vertellen en ontdekt te worden. Retailers die op zoek zijn naar unieke items zodat ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie, kunnen hun hart ophalen.

Een speciale plek op showUP is gewijd aan startende labels en opkomende ontwerpers. showUP wil een talentenpool zijn voor creatieve ontwerpers. UPcoming is een presentatie waar nieuwe merken zich kunnen voorstellen aan kopers. Het is een mooie opstap voor beginnende ontwerpers om succesvol te worden in de home & gift markt.

           

showUP viert 20e editie

In januari viert showUP zijn 20e editie. Al sinds de start in 2013 staat showUP bekend om zijn andere benadering van het concept van een beurs. De sfeer en styling is prettig en straalt creativiteit uit. Geen systeemstands of tapijttegels, de presentaties van deelnemers zijn open en uniform. Alle aandacht gaat naar de producten. Op een comfortabele manier kunnen bezoekers nieuwe artikelen voor hun winkel spotten en leveranciers ontmoeten. Er zijn barrista’s, foodtrucks en fijne foodcourts. Je kunt even zitten met je team, collega-retailers en andere zakelijke relaties.

Look, feel, meet and do business

Terwijl online meetings en platforms populair worden, is showUP er sterk van overtuigd dat er niets boven het gevoel van een live evenement gaat. “De mogelijkheid om zoveel producten en merken daadwerkelijk op één dag te zien is uniek. Je kunt deze mooi ontworpen producten aanraken en voelen en de materialen bekijken waarvan ze zijn gemaakt. Je kunt inspiratie opdoen, mensen ontmoeten en afspraken maken”, zegt Daan van Trigt, organisator van showUP. “Op showUP komen professioneel inkopen en inspiratie opdoen samen, het is de perfecte setting om zaken te doen.

En er is meer…

growUP is het deel waar de baby- en kidsmerken worden getoond. growUP heeft zich ontwikkeld tot een beurs in een beurs. Er zijn bijna 50 exposanten met een mooi aanbod aan kindermerken. Je ziet textiel voor kinderkamers, babycadeaus, pluche, speelgoed, servies, kinderboeken, verzorgingsproducten en babykleding. growUP is niet alleen interessant voor baby- en kinderwinkels die inkopen voor het nieuwe seizoen, maar ook voor conceptstores en cadeauwinkels die hun assortiment willen uitbreiden met artikelen voor kinderen.

ListenUP

ListenUP is een interessante toevoeging voor degenen die dieper inzicht willen krijgen. Bekende trendwatchers en inspirators brengen je op de hoogte van de laatste trends. Op veler verzoek hebben we een extra tijdslot aan het programma toegevoegd. Dus nu organiseert showUP 4 keer per dag een seminar van een uur. Bevestigde sprekers voor beide dagen zijn:
– Jan Agelink // trendvoorspeller
– Marie Gon // kleurexpert
– Kirsten Jassies // sociale media
– Mariko Naber // online retailspecialist
(*) Exacte tijden worden nog bepaald

Trendzone

De Trendzone, een must-see op showUP, wil je niet missen. Curator van deze presentatie is Jan Agelink van buro jantrendman. Elke editie legt zijn prognose de basis voor de Trendzone. Hier zie je items van topdesigners en deelnemende merken die passen bij de trends voor komend seizoen. De vormgeving en styling van de presentatie zelf is altijd een lust voor het oog.

         

“Dus, wij kijken ernaar uit je straks te zien, will you showUP?”

Facts & figures

Datum:
29-30 januari 2023

Openingstijden:

Zondag 10:00 – 17:00 uur
Maandag 09:00 – 17:00 uur

showUP is een B2B vakbeurs, alleen toegankelijk voor professionals. Je kunt gratis registreren via de website.

Lokatie:
EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer)
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen – Nederland

Organisatie showUP
Daan van Trigt & Maya Kol
info@showup.nl

Meer informatie + gratis registreren b2b bezoekers

Thanks for sharing!