Komende zondag start Trendz Najaar | 27, 28 & 29 augustus 2023

Vanaf aanstaande zondag tot en met dinsdag 29 augustus kun je bij vakbeurs Trendz de nieuwste gifts, home deco & lifestyle producten direct inkopen en van je winkel dé hotspot van inspiratie maken. Ruim 300 merken, een designersarea met 15 ontwerpers, een trendplein met de aankomende trends en inspirerende talks. Dit wil je niet missen!

Hoe blijf jij je klanten het aankomende seizoen verrassen?

Tijdens Trendz vind je, onder het genot van gratis verzorgde catering, de leukste producten om je assortiment aan te vullen die jouw (web)shop de hotspot maken voor cadeau inspiratie. Mis het niet en registreer je hier.

Ontdek ruim 300 merken

Tijdens de aankomende najaarseditie kun je bij ruim 300 merken inkopen en inspiratie opdoen. Van de mooiste vazen, potten, cadeaupapier, kussens, kaarsen en plaids tot kaarten, (zijden) bloemen, boeken, bekers, food, servies en e-commerce diensten. Met merken zoals Opjet Paris, Candlejunkie, Rolife, The Big Gifts, The cocktailspecialist, Vazen Atelier, Gift Atelier, Essentialistics, Blossombs, Terre d’Oc, Heinen Delfts Blauw, Style de Vie, Gusta, Haribo, ExcluJess, BLOOM your message, Veer&Moon, Clean Beauty Trade, Days of Bloom, Puro Portugues, Cherubijn, Folie à Trois en nog veel meer. Bekijk hier de merkenlijst.

Duurzame producten met een eerlijk verhaal

Op de aankomende editie van Trendz Najaar mag de vakbeurs weer verschillende mooie bedrijven verwelkomen die zich speciaal richten op het aanbieden van duurzame producten met een eerlijk verhaal. Trendz vroeg Paula Keessen, Chief Operations van Second Nature, naar het verhaal achter de nieuwe deelnemer en hoe zij milieuvriendelijk shoppen mogelijk maken. Lees meer…

Nieuw deze editie

Bij deze editie is nog meer inspiratie op te doen om jouw business te laten bloeien. Van een speciale ingerichte trendpresentatie met de aankomende trends en trendkleuren in samenwerking met TopInterieurOntwerpers tot een E-commerce Plein voor ook de juiste klantbeleving van jouw (web)shop. Daarnaast ontdek je verschillende vernieuwende producten op de Designersarea. Ontdek waarom je Trendz niet wilt missen en bezoek de website.

Vol programma met inspiratie

Er staat veel op het programma van verschillende experts voor jouw zaak op diverse podia. Trendlezingen van TopInterieurOntwerpers, Anna Hutten van INretail en Bloem & Blad. TopInterieurOntwerpers geeft daarnaast op maandag ook quick scan adviezen om je te helpen bij het vertalen van de aankomende trends naar jouw winkel.
Inspiratiesessies over winkelpresentatie door Ronny De Vylder (voorheen Visual Merchandiser van de Bijenkorf), brutomarge verhogen door Janwillem Burgering van NSO Retail. Tot slot, workshops voor een passende social media strategie, de kansen van TikTok en het maken van een eyecatcher van je ingepakte cadeaus. Bekijk hier het programma.

See you at Trendz?

Kortom, dit najaar wil je hét inspiratie-en inkoopmoment, Trendz, niet missen om jouw klanten volop te inspireren. Registreer je hier gratis voor een bezoek aan the inspirational trade event for home deco & lifestyle.

27 augustus 2023 10:00 – 17:00 uur
28 augustus 2023 10:00 – 22:00 uur
29 augustus 2023 10:00 – 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2,
4207 HZ Gorinchem
+31 (0) 183 680 680

Thanks for sharing!