Kralengroothandel Poppe: kralen, bedels…

Kralengroothandel Poppe

Dé groothandel voor kralen, bedels, sieraadonderdelen en draad! In de afgelopen vijf jaar is Poppe uitgegroeid tot een succesvolle online-shop. Het bedrijf levert haar producten vanuit het magazijn in Middelburg naar bedrijven in heel Nederland, België en Duitsland.

‘Daar zijn we best trots op!’

Kralengroothandel Poppe

 

Kralengroothandel Poppe biedt een ruim assortiment aan kralen, bedels en sieraadonderdelen en breidt haar assortiment wekelijks uit met nieuwe producten, die met zorg worden uitgekozen. Ze vinden dat kwaliteit betaalbaar moet zijn en kopen daarom groot in, zodat de inkoopprijs voor de klant laag blijft.

Kralengroothandel Poppe

‘Wij zijn een enthousiast bedrijf in de kralenwereld’

Doordat Poppe contacten heeft in verschillende delen van de wereld, kunnen zij een divers assortiment kralen en benodigdheden aanbieden.
Met regelmaat wordt het assortiment aangevuld met originele producten tegen scherpe prijzen. Mocht je vragen hebben of op zoek zijn naar bepaalde producten laat het Kralengroothandel Poppe even weten.

Kralengroothandel Poppe

Kralengroothandel Poppe

 

 

 

 

 

‘Als je langskomt om in ons magazijn te winkelen, krijg je een mandje en kun je langs alle schappen met kralen en bedels struinen’

Voor alle informatie zie website: www.kralen-groothandel-poppe.nl