Laat een LICHTPLAN maken door De Interieurstudio

De Interieurstudio ontwerpt en realiseert interieurs met hart voor de organisatie. Vanuit de studio in Zaandijk werken Jolanda Leguijt-Hibma (eigenaar) en haar team aan unieke zakelijke interieurs. Hun missie is om horeca, bedrijven en (zorg)instellingen te helpen met het realiseren van een interieur dat de identiteit uitstraalt, dat past bij de huisstijl, dat soms een tikkeltje eigenwijs is én waar je je onmiddellijk ‘thuis’ voelt.

Lichtplan

De juiste verlichting geeft het interieur sfeer, warmte en stijl. Daarnaast moet er voldoende functioneel licht zijn. De Interieurstudio is gespecialiseerd in het opzetten van een lichtplan.

Verlichting in horeca

Verlichting kan jouw horecagelegenheid maken of breken. Het is de kunst om de ultieme beleving neer te zetten voor jouw doelgroep. De Interieurstudio zorgt ervoor dat de combinatie van functioneel licht en sfeerverlichting geheel past bij het interieur en wat je wilt uitstralen. Zij maken het plan graag helemaal uniek door er verlichting met een knipoog aan toe te voegen!

  

Verlichting in bedrijven

Wil je dat jouw werknemers zich fijn voelen en wil je indruk maken op gasten en klanten? Dan is een verlichtingsplan een absolute noodzaak. De kwaliteit en het niveau van de verlichting is hier erg belangrijk. Dit draagt bij aan de juiste sfeer en aan het welzijn van de werknemers. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op kantoor. Stimuleer samenwerken en creativiteit door passende ruimtes te creëren d.m.v. de juiste verlichting. De Interieurstudio speelt graag met decoratieve lampen ter ondersteuning van het functionele licht. Favoriet zijn de vilten lampen, trendy en goed voor de akoestiek!

Verlichting in zorginstellingen

Verlichting speelt een belangrijke rol in de gezondheidszorg omdat het zowel de ervaringen van cliënten verbetert als de mogelijkheid voor het personeel om het vereiste zorgniveau te leveren. LED-verlichting is niet alleen een duurzame keuze maar kan ook de zorgomgeving verbeteren en kosten verlagen door energie te besparen en de operationele efficiency te verbeteren. Met de lichtplannen van De Interieurstudio wordt er voor cliënten/bewoners een aangename sfeer gecreëerd en een dynamische werkomgeving voor de medewerkers.

Wil jij ook een deskundig verlichtingsplan laten maken door De Interieurstudio?
Het team staat voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies in de vorm van een lichtplan. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

De Interieurstudio
Jolanda Leguijt-Hibma (eigenaar)
Tel.: 06-22153832

Website: www.deinterieurstudio.nl
E-mail: [email protected]