Info voor exposanten | Laat jezelf zien op Spotlight! | 19 & 20 september 2021

Spotlight is de Nederlandse vakbeurs voor kids, stationery, gifts & gadgets en feestartikelen. Retailers en ondernemers komen op 19 & 20 september 2021 naar het Autotron in Rosmalen om aanbieders te ontmoeten en zaken te doen.

Naar wie ben je op zoek?

De bezoekers van Spotlight zijn de retailers die inkopen doen voor hun winkel, shop of online store. Het zijn de ondernemers die zoeken naar nieuwe klantgroepen, producten en trends. Tijdens Spotlight maak je kennis met retailers, ondernemers en inkopers die zich willen onderscheiden en groeien in een breed of juist specialistisch segment.

Bereikbaar en flexibel

De opzet van Spotlight is bereikbaar en flexibel. De organisatie biedt de mogelijkheid om een hotspot of standaard standbouw te huren én de mogelijkheid van eigen stands. Op deze manier is het voor iedere groothandel mogelijk om op een effectieve manier mee te doen, ook bij een beperkt budget. Daarnaast stelt de organisatie van Spotlight zich flexibel op en geeft de exposant de ruimte en mogelijkheden om zich te presenteren zoals gewenst. De locatie Autotron is voorzien van alle moderne faciliteiten en leent zich uitstekend voor een goed georganiseerde en overzichtelijke vakbeurs.

Segmenten

Spotlight richt zich op de volgende segmenten:
baby-, peuter- en kinderartikelen
speelgoed
stationery
spelletjes & games
knutselen & puzzelen
knuffels
back to school & schoolartikelen
gifts & gadgets
feestartikelen
buitenspeelgoed
kinderboeken
wenskaarten
De segmenten vullen elkaar aan en bieden de retailer, inkoper en ondernemer een uitgebreid aanbod van interessante producten en een platform om zich te oriënteren.

De bezoeker

Iedere retailer, inkoper en ondernemer die producten aanbiedt in de genoemde segmenten of die zich wil oriënteren is welkom op Spotlight. Hierbij valt te denken aan ondernemers met een speelgoedwinkel, babyspeciaalzaak, kinderspeciaalzaak, boekhandel, kiosk, giftshop, feestwinkel, warenhuis, cadeauwinkel, webshop, souvenirwinkel, camping- en parkwinkel, museumwinkel, ziekenhuiswinkel en drogisterij.

Heb je interesse om te exposeren op Spotlight of wil je meer informatie? Kijk dan op www.spotlight-event.nl of neem contact op via [email protected].