Tries & Co gaan lichtpuntjes uitdelen | T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is distributeur en agent van unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten, die je nergens anders tegenkomt. Merken: Lexon, Be Cool, SOXS, Y-ply, Paradox, Uhmm (lunch)box én de compleet eigen lijn: UNEVEN. Het team van T&C Lifestyle heeft een leuk initiatief bedacht om de winkelier in deze crisistijd te ondersteunen door lichtpuntjes uit te delen!

Tries & Co gaan lichtpuntjes uitdelen | T&C Lifestyle

Lichtpuntjes uitdelen | Patricia en Carola

“We gaan weer naar de klanten toe en willen de plaatselijke winkelier ondersteunen door de actie ‘Geef een lichtpuntje cadeau, krijg een lichtpuntje cadeau‘. We hopen hiermee een sneeuwbal effect te creëren…”

“Wij geven aan klanten/winkeliers, die het momenteel moeilijk hebben, een lichtpuntje cadeau d.m.v. een UNEVEN Oyster Candle. Deze winkelier/retailer geeft op zijn beurt ook weer een lichtpuntje aan iemand. Tezamen met een kaartje waarbij ze aangeven dat deze te koop zijn in hun winkel én met de vraag of ze wellicht ook een ander op deze manier willen verrassen.”

“Zo hopen we dat er heel veel mensen blij gemaakt worden met een lichtpuntje en dat hiermee direct de lokale ondernemer gesteund wordt. Ben je retailer/winkelier en wil je ook meedoen? Dan kun je je hier aanmelden of bekijk eerst via YouTube onze video.”

Groet van Patricia en Carola

Tries & Co gaan lichtpuntjes uitdelen | T&C Lifestyle

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

T&C Lifestyle

Website: www.TenClifestyle.nl
E-mail: [email protected]