LIJNS | Producten in Marmer | Dutch Design

LIJNS

LIJNS is een familiebedrijf in Twello met al bijna 100 jaar ervaring in natuursteen. Het bedrijf levert niet alleen de beste kwaliteit 100% Italiaans Wit Carrara marmer, maar ook andere kleuren en soorten marmer en natuursteen. Een diversiteit aan marmeren producten en ieder product wordt met zorg en liefde gemaakt!

LIJNS

‘You get what you expect, so expect only good things!’

Marmer is tijdloos, stoer en stijlvol. Het is prachtig te combineren met alle aardse kleuren en materialen zoals glas, hout, kurk, metalen en stoffen. Niet voor niets zien de trendwatchers marmer nog steeds volop terug in het interieur.

Mogelijkheden

LIJNS

De prachtige, strakke grijze adering en het witte matte aanzicht van Carrara marmer maken de LIJNS bladen perfect voor foodstyling en fotografie. Je ziet de marmeren bladen dan ook veel terug in kookboeken, blogs en social media. Wij werken vaak samen met vooraanstaande designers, stylisten en fotografen. Geïnteresseerd? Vraag naar de vele mogelijkheden, LIJNS werkt hier graag aan mee.

Maatwerk

LIJNS

Ben je op zoek naar een marmer plaat of blad op maat? Of een blad in mm. nauwkeurig? Bijna alles is mogelijk met marmer; rond, andere vormen, verschillende afwerkingen, grotere aantallen, bladen voor restauranttafels, bladen voor in winkels, bladen voor productdisplays, bladen voor bakkersscholen, bladen voor werkkeukens in restaurants, bladen voor meubelmakers en designers!

Eigenaar Marlijn Veen

LIJNS

‘Bij LIJNS stellen wij alles in het werk om je zo goed mogelijk te helpen. Niet alleen willen wij marmeren producten leveren van de beste kwaliteit met de meeste zorg, maar ook willen wij onze klanten de beste service bieden!’

Contactgegevens

LIJNS
Marlijn Veen
Van Hogendorpstraat 14
7391 LE  Twello
Tel.: 06-45009135

Website: shop.lijns.nl
E-mail: [email protected]

Facebook Pinterest Instagram Twitter

Producten

Marmeren producten, woonaccessoires, marmeren tafelbladen, marmeren werkbladen, marmeren onderzetters, marmeren bakken, marmeren serveerbladen, marmeren fotolijsten, marmeren letters, marmeren hapjesplanken, marmeren dienbladen, marmeren kruizen, marmeren planken/bladen ovaal, marmeren planken/bladen zeshoekig, marmeren planken/bladen vierkant, marmeren planken/bladen rond, productdisplays…

LIJNS