Lucifers in glazen potjes met leuke teksten | Nieuw bij My Flame Lifestyle

Het merk My Flame Lifestyle is aanbieder van biologische kaarsen. Deze kaarsen zijn gemaakt van gecertificeerde sojawas, stoten geen roet af, hebben een leuk design, ruiken heerlijk en branden tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen. En ze zijn ook nog eens helemaal vegan. Net nieuw in het assortiment zijn de glazen potjes met lucifers in diverse kleuren.

Lucifers

Glazen potjes met 80 lucifers in verschillende kleuren. Deze lucifers matchen met kaarsen uit het assortiment. De potjes hebben ieder een eigen tekst: ‘You Glow Girl’ – ‘Light On’ – ‘Light My Fire’ – ‘You Light Up The World’- ‘Matches To Match’.
Het strijkvlak zit aan de onderkant van het potje om de lucifers mee aan te steken. De afmetingen van de potjes zijn: 6 x 10,5 cm. De lengte van de lucifers: 8 cm.

Lucifers in glazen potjes met leuke teksten | Nieuw bij My Flame Lifestyle Lucifers in glazen potjes met leuke teksten | Nieuw bij My Flame Lifestyle

Milieuvriendelijk

De lucifers zijn milieuvriendelijk, bevatten geen zwavel maar een ijzer-fosforverbinding die ontleedt tot ijzeroxide en fosfaat. Tevens zijn lucifers beter voor het milieu dan aanstekers, omdat ze gemakkelijk te recyclen en biologisch afbreekbaar zijn. Tevens kunnen de potjes na gebruik opnieuw gevuld worden of voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals een bloemenvaasje.

Lucifers in glazen potjes met leuke teksten | Nieuw bij My Flame Lifestyle 

Contactgegevens

My Flame Lifestyle B.V.
Postadres
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel.: 029-7753622

Website: www.myflame.nl
E-mail: [email protected]