Luminara led kaarsen | The Original

Luminara

Luminara weet dat de schoonheid van een kaars begint met de vlam. Daarom hebben zij mooie, zorgeloze kaarsen gemaakt met een realistisch vlam effect. Ontwikkeld met ‘Patent Disney Technologie’, sommigen noemen het innovatieve technologie, oftewel magie! Voor persoonlijk gebruik of commerciële doeleinden, altijd veilig, mooi en handig kaarslicht dankzij Luminara.

Luminara

The Original

De originele Luminara kaarsen maken gebruik van de ‘Moving Flame®’ technologie. Deze kaarsen zijn zo realistisch, ze zijn bijna niet te onderscheiden van traditionele, brandende kaarsen. Er komt geen warmte, vuur of rook vrij tijdens het branden. De gepatenteerde kaarsen worden zowel gebruikt op locaties waar je echte kaarsen zou gebruiken, maar ook op plaatsen waar je gewoonlijk niet in staat zou zijn om een traditionele kaars te plaatsen.

Luminara

Waar?

Indoor (De kaarsen zijn kind- en huisdier vriendelijk)
Outdoor (De wind zal ze niet uit blazen)
HORECA (Romantisch kaarslicht zonder risico)
Evenementen (Een veilige ambiance)
Kuuroorden (Ontspannen zonder risico’s)
Boten (Van cruiseschepen tot kleine jachten)
Woonzorgcentra
Theaters
– Film locaties

Luminara

        Inkopen

Wil jij led kaarsen van Luminara inkopen? Stripes & Dots is de officiële distributeur in de Benelux. Neem even contact op via onderstaande contactgegevens, zij informeren je graag!

Catalogus

Contactgegevens

LuminaraDistributeur Stripes & Dots
Luminara
Ooststatiestraat 11
B-2550 Kontich
België
Tel.: 0032-32905575 of +32-474655804

Website: www.luminara-benelux.eu
E-mail: [email protected]

Facebook Instagram Pinterest YouTube

Producten

Indoor kaarsen, outdoor kaarsen, led kaarsen, oplaadbare kaarsen, kaarsen met afstandsbediening, kandelaars, lantaarns, windlichten…