Madam Stoltz | SS22 Collectie | Catalogus | De Woonagent BV

De SS22 Collectie van Madam Stoltz staat in het teken van kosmische verbindingen. Het gevoel ergens bij te horen, waar we ook zijn. En het gevoel dat we allemaal verenigd zijn, ook al verschillen we in cultuur, religie en tijdzones.

SS22 Collectie | Unieke melanges

De kleuren van het universum zijn overal hetzelfde: blauwe, lila en fluwelen tinten aangevuld met sprankelend sterrenlicht. Maar zijn wel afhankelijk van waar ter wereld we ons bevinden, er zijn verschillen in kleuren en texturen. Wanneer ze worden gemengd met de overkoepelende kosmische kleuren, creëren ze een werkelijk unieke mix. De SS22 collectie van Madam Stoltz is een eerbetoon aan al deze unieke melanges. Ben je benieuwd naar de producten? Bekijk alvast de catalogus SS22! Inkopen kan bij De Woonagent BV.

Inkopen

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom van De Woonagent BV. Deze is gevestigd in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten zij je graag de highlights uit de actuele collectie zien en adviseren en begeleiden je bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt. De showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem contact op via mail of bel: +31 (0)624791753. Je bent welkom!

Ben je winkelier, stylist of projectinrichter en heb je interesse om de collectie van Madam Stoltz toe te voegen aan het assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we denken graag met je mee!
Groet, Team De Woonagent

Contactgegevens

De Woonagent BV
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr. van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Madam Stoltz: www.madamstoltz.nl
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!