Maiidee | Stoere, robuuste meubels & woonaccessoires

Maiidee

Maiidee is hét merk dat staat voor unieke, stoere en robuuste meubels & woonaccessoires gemaakt van gerecycled materiaal. De producten van Maiidee zijn een lust voor het oog, maar tevens ook functioneel en duurzaam. Oude materialen zoals: gordijnen, scheepstouw, sloophout, restanten stof, leer, kleding en materialen uit het leger krijgen een tweede leven.

Maiidee

Maiidee: unieke producten

De ontwerpen worden bedacht en gemaakt in eigen Nederlands atelier door ontwerpster én eigenaresse Maike Lemmers in samenwerking met sociale werkplaatsen in de regio. Zo draagt het merk bij aan het maatschappelijk belang. Uitgaande van verzamelde materialen, ontstaan de ideeën en van daaruit de ontwerpen. De meubels & woonaccessoires worden met de hand gemaakt en daardoor zullen er nooit 2 exact dezelfde exemplaren van een bepaald product zijn! Er kunnen ook producten op maat worden gemaakt, zoals stoere kledingkasten, tafels, tv-kasten, side tables, wastafelkasten…

Maiidee

‘Ambachtelijk werken en kwaliteit leveren is onze passie!’

Maiidee

De consument haalt iets unieks en bijzonders in huis met de producten van Maiidee! Wil jij de trendy, stoere meubels & woonaccessoires inkopen? Of misschien wil je iets op maat laten maken, zoals de kastencombinatie op bovenstaande foto? Neem dan even contact op met Maiidee, zij helpen je graag verder.

Contactgegevens

Maiidee
Maike Lemmers
Waalbandijk 107
6658 KB  Beneden-Leeuwen
Tel.: 06-55721476

Website: www.maiidee.nl
E-Mail: info@maiidee.nl

Facebook Productoverzicht

Producten

Vakkenkastjes, fruitkist bankjes, ronde krukjes, dienbladen vierhoek, dienbladen rond, bijzettafels, wijnrekken, stoofjes, kerstboompjes, kandelaars, ronde tafels… Daarnaast ook op maat gemaakte producten.

Maiidee