Manou Pauw | Stijlvol interieurontwerp voor ondernemers

Al vanaf haar 20e levensjaar is Manou Pauw zelfstandig ondernemer. Eerst samen met haar man in het familiebedrijf. Echter haar passie lag ergens anders, namelijk in het ontwerpen van interieurs. Daarom is ze de opleiding Interieurontwerp bij de Nia Academie gaan volgen. Ook binnen haar netwerk heeft Manou toen snel haar plannen kenbaar gemaakt, waardoor er al meerdere opdrachten stonden voordat Manou haar opleiding had afgerond.  Binnen een maand na de inschrijving bij de KVK was er fulltime werk voor haar eigen bedrijf.

           

Naam interieurstylist
Manou Pauw

Bedrijfsnaam
Manou Pauw, Interieurontwerpster

Gestart
Januari 2020

Waar
“Ik heb samen met een architectenbureau een kantoor in het centrum van Beilen. Doordat ons aanbod zo goed op elkaar aansluit kunnen wij de klant van A tot Z bedienen.”

Opdrachten
“Ik heb al prachtige opdrachten mogen uitvoeren: meerdere kantoorpanden, een Boutique Hotel welke volledig gerenoveerd wordt, een restaurant, maatwerk keukens & kasten ontworpen en complete plannen voor diverse woningen gemaakt. Voor het komende jaar staat er ook alweer veel moois op de planning!”

Werkgebied
“Ik ben het meeste werkzaam in Drenthe, Groningen en Friesland. Ik heb uitschieters naar Utrecht en Overijssel.”

Klanten
“Ondernemers! Zonder dat het direct mijn bedoeling was een niche te kiezen is dit eigenlijk een beetje vanzelf gecreëerd. Ondernemers hebben vaak niet veel tijd voor ‘andere’ zaken, maar willen wel dat alles goed geregeld wordt en zich gewoon kunnen richten op hun eigen bedrijf. Zij weten wat de toegevoegde waarde is van een ontwerper. Daarnaast vind ik de variatie tussen de woningen van de ondernemer en de zakelijke panden een hele toffe werkcombinatie.”

Tips voor groothandels 
“Ontwerpers, architecten en stylisten zijn niet meer weg te denken in de interieurwereld. Zij worden steeds belangrijker. Mijn tip is dan ook: Groothandels zorg voor voldoende informatie en stalen voor deze groep. Zijn zij enthousiast over jouw product(en), dan weten zij dat goed te vertalen naar de klant. Zij verkopen voor jou, ik noem het altijd ‘gratis personeel’. Mijn ervaring is dat er genoeg bedrijven zijn die niet eens op mijn mail reageren als ik een aanvraag doe om in te kopen. Dat vind ik zo jammer, want die merken zal ik dan ook echt nooit aanraden…”

Wat kun je concreet aanbieden

“Ik ontwerp stijlvolle interieurs voor ondernemers. Van het ontwerp tot de uitvoering kun je bij me neerleggen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie. Hieronder vind je alle contactgegevens.”

Groet, Manou

Contactgegevens

Manou Pauw, Interieurontwerpster
Hekstraat 34a
9411 NH Beilen
Tel.: 06-54765624

Website: www.manoupauw.nl
E-mail: [email protected]

De foto’s zijn gemaakt door Jolanda Boer.