MARCH design studio | Agentschap T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is agent en distributeur van unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten. Merken: Lexon, Be Cool, SOXS, Y-ply, Uhmm, Paradox, 92ND, MARCH design studio én de eigen lijn UNEVEN.

MARCH design studio | UITGELICHT

Het merk March bedenkt geen nieuwe producten, maar verbetert bestaande! De sleutel tot succes is het vinden van problemen en het bedenken van oplossingen. Dit allemaal op een schone en slimme manier. Elk product, van een levensreddende reflecterende button, tot een handgemaakte lolly, zit boordevol innovatie. Het product-idee staat voorop, gevolgd door minimaal ontwerp. Het resultaat is een collectie ongewone, gebruikelijke dingen.

Reflecterende accessoires en meer…

MARCH design studio richt zich op reflecterende accessoires, beschrijfbare kledingcollectie, interieur en andere innovatieve items, die het dagelijks leven verbeteren. Dankzij het minimale ontwerp en de verfijnde look veranderen MARCH-producten de mentaliteit naar reguliere kledingmode en zetten ze de trend voor het dragen van veiligheidsaccessoires. Unieke verpakkingen maken de producten van MARCH tot perfecte cadeaus: ‘Safety first – as whell as style’.

   

Inkopen

Zou je MARCH ook graag willen opnemen in je assortiment? Neem dan via het formulier op de website even contact op, dan bespreek je samen met het team de mogelijkheden rondom de verkoop van deze unieke collectie.

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

T&C Lifestyle

Website: www.uneven.nu  /  www.tenclifestyle.nl
E-mail: [email protected] 

Thanks for sharing!