Metiez | Moswanden & moscreaties | 100% natuurlijk en onderhoudsvrij

Bij Metiez vinden ze dat de natuur ertoe doet. Dag na dag proberen zij de wereld een stukje groener te maken. Zij, Anja en Hans Westerduin, doen dat door onderhoudsvrije mos producten te leveren. Denk daarbij aan subtiele groene toevoegingen aan het kantoorinterieur tot enorme eyecatchers in ontvangsthallen en vergaderruimtes. Metiez is een klein bedrijf dat snel schakelt, topkwaliteit levert en graag met je meedenkt én doet!

Moswanden & moscreaties

 • Met echte 100% natuurlijk en onderhoudsvrij Moswanden en Moscreaties kun je jouw bedrijf, praktijk, instelling, school, horeca en of woonhuis laten stralen en een stukje groen en gezondheid naar binnen halen.
 • Wist je dat leven en werken in een groene omgeving de beste oplossing is om gezond te blijven? Medewerkers minder kans hebben om een burn-out, stress, migraine of andere ziekten te krijgen?
 • De duurzame moswanden van Metiez blijven jarenlang hun kleur, frisheid en zachtheid behouden.
 • Buiten dat het bedrijf echt vakmanschap levert, hanteren zij ook nog eens scherpe prijzen.
 • Wil jij ook een goede akoestiek in jouw omgeving?
  Wil je dat het er ook nog mooi uitziet?
  Wil je er geen omkijken naar hebben?
  Wil je niet de maandelijkse kosten voor onderhoudswerkzaamheden?
  Kom dan eens met jouw ideeën bij het team van Metiez sparren. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Waar en hoe?

Metiez werkt in heel Nederland en levert nagenoeg aan de hele wereld. Kwaliteit, oog voor detail en scherpe prijzen, daar streven zij dagelijks naar. Nieuwsgierig naar hoe een moscreatie eruit kan zien op jouw kantoor? Door middel van Photoshop creëren ze geheel vrijblijvend een duidelijke sfeerimpressie. Hierdoor weet je wat je koopt! Wel zo prettig.
Het einddoel is altijd om een uitgebreide lach op het gezicht van de klant te krijgen. Ben je op zoek naar een MossDivider, Urban Jungle Wall, MossWall of een andere moscreatie? Laat je inspireren door het magazine van Metiez.

“Neem gerust contact met ons op en laat je verrassen! Stuur je mail naar: info@metiez.com of bel ons: 06-28878836.”
Warme groet,
Anja, Hans en de rest van het Metiez team

Thanks for sharing!