MIJN STIJL | PUUR ZEEP

MIJN STIJL

MIJN STIJL is een Nederlandse groothandel in zeep (PUUR ZEEP), hamamdoeken, verzorgingsproducten, interieurproducten en accessoires.

MIJN STIJL

 PUUR ZEEP

* plantaardig
* dierproef & conserveringsmiddelen vrij
* eindproduct wordt verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking

MIJN STIJL

Producten

* worden zoveel mogelijk in Nederland geproduceerd
* het etiketteren wordt uitbesteedt aan de sociale werkvoorziening
* alle producten zijn strak vormgegeven
* gifts tegen een scherpe prijs

MIJN STIJL

‘MIJN STIJL-producten zijn gewoon leuke hebbedingen allemaal in MIJN STIJL!’

Heb jij als retailer interesse om de producten in te kopen of wil je misschien meer informatie? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.  Inkopen kan via een inlog op de website, via de Cash & Carry te Heusden of bij Trademart te Utrecht.

Contactgegevens

MIJN STIJL | PUUR ZEEP
Pim en Diana Peters
Tel. nr.: 0416-660036 (Kantoor)
MIJN STIJL06-81682491 (Pim Peters) of 06-33752486 (Diana Peters)

Showrooms | Cash & Carry

Industrieweg 15
5256 PN  HEUSDEN

Getoonde artikelen kunnen gelijk worden meegenomen.
Openingstijden: ma. t/m vrij.
Bel je even voor je bezoek?

Trademart Utrecht
4e etage

Website: www.mijnstijl.com
E-mail:  [email protected]

Producten

Handzeep, zeephangers, scubverzorging, ecologisch afwasmiddel, afwaskwasten, kledingroller, knijpers, borstels, geurzakjes, huisparfums/roomsprays, hamamdoeken, verzorgingsprodukten, interieurproducten…