Miko Products | Cadeau groothandel

Miko Products is dé cadeau groothandel voor Nederland en België. Al bijna 50 jaar zijn zij een betrouwbare partner in cadeauartikelen voor de meest uiteenlopende ondernemingen. Met unieke producten, eigen ontwerpen en liefdevolle, Nederlandstalige complimenten maken zij originele kleine cadeautjes. Alles snel en gemakkelijk geleverd vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein.

Unieke cadeauartikelen voor een scherpe prijs

Van mokken en glazen tot sleutelhangers en spellen. Van wanddecoraties tot geluksmuntjes; je slaagt gegarandeerd. Of het nu is voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag of Geslaagd, voor alle speciale thema’s vind je een cadeau. Dit allemaal voor een scherpe prijs en met een hoge marge voor de winkelier.

Cadeaus inclusief kosteloze winkelpresentatie

Miko Products verkoopt niet alleen maar cadeautjes, zij denken ook mee met de winkelpresentatie. De cadeauartikelen worden aangeboden in displayconcepten en deze worden dan ook inclusief kosteloze presentatiemiddelen geleverd. Een minimaal winkeloppervlak met een maximaal rendement!

Het team

Het team staat altijd voor je klaar met een persoonlijk advies, zij denken graag met hun klanten mee. Hoe groot jouw onderneming ook is, waar de winkel ook staat en wat je huidige assortiment ook is; de cadeautjes van Miko Products passen er altijd bij. Met het enorme brede aanbod is er voor elke gelegenheid iets te vinden. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Inkopen

Als klant van Miko Products heb je een hoge marge op cadeauartikelen en een snelle levering. Alles zien? Kijk dan op de website voor het uitgebreide assortiment.

Contactgegevens

Miko Products
Archimedesbaan 16c
3439 ME Nieuwegein
Tel.: (030) 605 70 30

Website: www.miko.nl
E-mail: verkoop@miko.nl

Thanks for sharing!