Mille Fiori | Nieuwe collectie | 03 CS Jewelry

Na een carriére bij (inter)nationale modebedrijven was Eljo Kusters op zoek naar een nieuwe uitdaging en dat werd 03 CS Jewelry. Een sieradenmerk met een internationale uitstraling. De collectie is geïnspireerd op kunst, Victoriaanse rouw sieraden, flora & fauna. Eljo ontwerpt naast collecties onder eigen label ook sieraden collecties voor museumshops. Net nieuw is de eigen collectie Mille Fiori. Italiaans voor duizend bloemen, een levensgroot boeket. Achter de sieraden collecties van 03 CS Jewelry schuilt altijd een verhaal. En wie kan het beter verwoorden dan Eljo zelf. Hieronder lees je hoe de prachtige collectie Mille Fiori tot stand is gekomen. 

Collectie Mille Fiori

“En toen was het stil, doodstil in Amsterdam. Halverwege maart, het begin van de lente, het seizoen van de groei en bloei. De vogels kwamen terug en namen met hun gezang de straten en de tuinen terug. In een lege stad, waar de bewoners elkaar opnieuw vonden, maar ook kwijtraakten.”

“Lombardije werd in het hart geraakt, Covid-19 sloeg daar genadeloos toe. Juist naar dat gebied ben ik op vakantie gegaan, eind augustus/begin september 2020. Bergamo en de pittoreske dorpjes en stadjes met eeuwenoude huisjes & gebouwen. En overal stonden/ hingen bloemen & planten.”

“Zo ontstond er weer een nieuwe 03 CS Jewelry collectie in mijn hoofd. Mille Fiori, dat zijn 1000 bloemen een levensgroot boeket. In dat boeket zitten de kleuren van de bergen, het Iseo meer en de prachtige bloemen die ik overal tegenkwam.”

“We zullen de zomer gaan missen, nu we de herfst-en het winterseizoen ingaan en weer meer binnen zitten. Dus heb ik gebruik gemaakt van nieuwe bloemkelkjes, vintage bloemkralen in warme kleuren, gemixt met vintage pailletten, geluksbedels en half edelsteentjes. De hartjes zijn een mooi cadeau aan jezelf of om te geven. We kunnen dit goed gebruiken in deze roerige tijden, het hart symbool voor de liefde. Er zijn daarom verschillende hartjes terug te vinden in de nieuwe collectie.”

“En dan het geluksvogeltje necklace, wel die vliegt graag naar je toe met een beetje extra geluk op zijn rug. Of zijn we al geluksvogels? Daar we in een land leven waar de zaken vrij goed geregeld zijn.”

Inkopen

03 CS Jewelry heeft naast de getoonde sieraden een nog grotere collectie voor resellers. Ook zijn er mogelijkheden voor op maat. Ben je geïnteresseerd en wil je sieraden inkopen? Neem hiervoor even (vrijblijvend) contact op met Eljo.

Contactgegevens

03 CS Jewelry
Contactpersoon: Eljo Kusters
Tel.: 06-51681396
Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00-13.00 uur.

Website: www.03csjewelry.com
E-mail: [email protected]

Verkooppunt:
TICA Fashion groen