Moderne keramieken figuren/beelden in zilver en goud | Decoratie groothandel Joost Baakman

Als internationale groothandel koopt en verkoopt Joost Baakman decoratie artikelen voor zowel in- als outdoor. De producten zijn voornamelijk gebaseerd op antiek en kunst uit verschillende stijlperioden zoals rococo, art nouveau, art deco, empire en barok.

Moderne keramieken figuren en beelden

Als aanvulling op de brede collectie decoratie artikelen van groothandel Joost Baakman zijn er recent moderne keramieken dierenbeelden en figuren binnengekomen. Deze nieuwe collectie in zilver en goud bevat 25 verschillende beelden. Ontdek de (complete) collectie op de website.

        

Dropshipping

Joost Baakman heeft ook een speciale dropship collectie. Dropshipping is een verkoopvorm waarbij jouw bedrijf producten verkoopt zonder deze in eigen voorraad te hebben. Joost Baakman zorgt voor de afbeeldingen en vervolgens voor een snelle en professionele verzending binnen heel de EU, geheel anoniem. De voorwaarden staan op de website.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan even contact op via mail of bel naar: 0315-396969. Ook als je een inlog voor de website wilt opvragen.

Contactgegevens

Joost Baakman BV Decoratie Groothandel
Ettensestraat 50
7061 AC TERBORG
Nederland
Tel.: 0315-396969

Openingstijden Cash & Carry
De Cash & Carry in Terborg is open voor zakelijke klanten, je bent welkom!
Van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur.
Op zaterdag en zondag gesloten.

Website: www.baakman.nl
E-mail: sales@baakman.nl 

Thanks for sharing!