Moederdag cadeautjes | BLOM ecoprint

In 2014 is Mirjam van Gelder gestart met haar bedrijf Butik Batik. Het importeren en verkopen van handgemaakte, kwalitatief hoogstaande batik en bamboe accessoires voor fashion, home & living uit Azië en Afrika. In 2019 heeft Mirjam het ecoprinten ontdekt en toen is haar eigen merk Blom Ecoprint geboren! Ecoprinten is een techniek die helemaal past in deze tijd. Doordat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen is het naast ambachtelijk ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Moederdag cadeautjes

BLOM heeft kleine cadeautjes in het assortiment, zoals de ecoprint boekenleggers met lieve strikjes, de Kleintje Kunst Kaarten, maar ook wat grotere, zoals de zomerse zijden sjaals.
Allemaal unieke, handgemaakte producten. Deze zijn met afdrukken van echte bladeren en bloemen gemaakt en daardoor is ieder stuk anders. Perfecte moederdag cadeautjes dus!

Inkopen

Het assortiment van Blom is te koop via de website. Hier vind je de complete collectie. Neem voor meer informatie gerust (vrijblijvend) contact op met Mirjam van Gelder.

Contactgegevens

Blom Ecoprint
Mirjam van Gelder
What’s App & telefoon: 06-21508405

Website: www.blom-ecoprint.nl
E-mail: [email protected]