MOODZ design | Stationery & Kleine woonaccessoires

Bij MOODZ design vind je de leukste papierwaren. Unieke kaarten voor iedere gelegenheid, posters, stationery en nog veel meer! Het gezicht achter MOODZ is Milou. Vroeger begonnen als creatieve kleuter en nooit meer gestopt met het maken van mooie dingen.       

Het assortiment

Het assortiment bevat hippe papierwaren zoals kaarten, posters, notitieblokken, kalenders en kleine woonaccessoires. 95% van de producten die bij MOODZ te koop zijn, is eigen ontwerp uit handen van Milou. Alleen zelf ontworpen producten van MOODZ worden aangeboden voor wholesale. Bij het ontwerpen van producten wordt uitgegaan van een pure en stijlvolle vormgeving met een minimalistisch en bescheiden uiterlijk. Dit zie je direct terug in het hele assortiment.

          

Custom Made

Naast hippe papierwaren kan MOODZ je ook helpen bij het maken van custom made producten zoals een flyer, een geboortekaartje, een visitekaartje of beeldmateriaal voor je Social Media kanaal.

‘Neem snel een kijkje op de site van MOODZ om alle producten te zien!’

Reseller worden?

Lijkt het je leuk om als reseller de producten van MOODZ design te verkopen? Hiervoor kun je contact opnemen met Milou via onderstaande contactgegevens.

           

Contactgegevens

MOODZ design
Milou Soeters
Margrietstraat 39
5121 XL  Rijen
Tel.: 06-42847656

Website: www.moodzdesign.nl
E-mail: [email protected]

Facebook

Instagram

Pinterest

LinkedIn

Producten

Kaarten, mini cards, posters, stickervellen, gepersonaliseerde stickers, stationery, planners, notitieblokken, planblokken, kalender, jaaragenda, tuinposters, kaartenhouders…