Mr Plant | Catalogus kunstbloemen en planten | Herfst/winter 2021 | DEENS Agency

Het agentschap DEENS vertegenwoordigt populaire Scandinavische merken in de home & living branche waaronder het Deense merk Madam Stoltz en het Zweedse Mr Plant.

Kunstbloemen en planten | Catalogus herfst/winter 2021

Kunstbloemen en planten worden steeds populairder. Bij de consument, maar ook zakelijk. Denk aan een opvallende (grote) vaas/pot met een prachtig boeket of plant die de entree, kantoorruimte, winkel, showroom, horecapand helemaal opfleurt. Blader eens door de nieuwe catalogus herfst/winter 2021 van Mr Plant om wat ideeën op te doen!

Ben jij stylist, interieurdesigner of projectinrichter?

Wil je graag items van Madam Stoltz of Mr Plant gebruiken voor een aankomend project? Dat is mogelijk voor één of meerdere items. Bij DEENS helpen ze je graag als zakelijke klant. Neem gerust contact op met het team.


Showroom Mr Plant

Maak een afspraak met het team voor een bezoek aan de showroom. Deze is gevestigd in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten zij je graag de highlights uit de actuele collectie zien en adviseren en begeleiden je bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt. De showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem contact op via [email protected] of bel: +31 (0)624791753. Je bent welkom!

DEENS agency
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr.  van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Mr Plant: www.mrplant.se
Madam Stoltz: www.madamstoltz.nl
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!