Mr Plant | Catalogus SS2022 kunstbloemen en planten | De Woonagent BV

Mr Plant is één van Europa’s toonaangevende leveranciers van kunstbloemen en planten. Het merk biedt een totaalconcept; hoogwaardige producten en aanvullende accessoires. Een breed assortiment dat elk seizoen wordt vernieuwd.

Catalogus SS2022 kunstbloemen en planten

Kunstbloemen en planten worden steeds populairder. Bij de consument, maar ook zakelijk. Denk aan een opvallende (grote) vaas/pot met een prachtig boeket of plant die de entree, kantoorruimte, winkel, showroom, horecapand helemaal opfleurt. Je hebt er geen omkijken meer naar!

Blader eens door de nieuwe catalogus SS2022 van Mr Plant om wat ideeën op te doen!

Showroom Mr Plant | Madam Stoltz

Wil je meer weten over het assortiment van Mr Plant en Madam Stoltz of producten bekijken? Maak dan een afspraak met het team van De Woonagent voor een bezoek aan de showroom. Deze is gevestigd in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten zij je graag de highlights uit de actuele collecties zien. Ook kunnen zij je adviseren en begeleiden bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt. De showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem contact op per mail of bel: 06-24791753. Je bent welkom!

          

Contactgegevens

De Woonagent BV
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr. van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Website: www.dewoonagent.nl
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!