Mr Plant kunstbloemen en planten | Retail & projecten | De Woonagent BV

De Woonagent vertegenwoordigt diverse mooie Scandinavische merken in de Benelux, zoals Madam Stoltz, The Whitebox en Mr Plant & Holmen.

Mr Plant

Mr Plant Sweden is dé marktleider op het gebied van kunstbloemen & planten in Scandinavië. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en niet van echt te onderscheiden. Het merk biedt een totaalconcept; hoogwaardige producten en aanvullende accessoires. Een breed assortiment dat elk seizoen wordt vernieuwd. Of je nu een kantoor, woonhuis of complete showroom wilt inrichten; Mr plant biedt voor elk wat wils. Van bomen, tot bloemblaadjes, van kunstfruit tot XXL plantenpotten, bij Mr Plant kun je altijd terecht! Combineer de kunstplanten eens met de interieurproducten en textiel van Holmen.

       

       

Showroom voor retail & projecten

Wil je meer weten over het assortiment van Mr Plant en Holmen? Maak dan een afspraak met het team van De Woonagent voor een bezoek aan de showroom. Deze is gevestigd in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten zij je graag de highlights uit de actuele collecties (Mr Plant, Holmen, The Whitebox en Madam Stoltz) zien. Ook kunnen zij je adviseren en begeleiden bij het maken van jouw selectie mocht je dat willen. De showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem hiervoor contact op per mail of bel: 06-24791753. Je bent welkom!

Contactgegevens

De Woonagent BV
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr. van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Website: www.dewoonagent.nl
E-mail: info@dewoonagent.nl

Thanks for sharing!