Mr Plant Sweden & Holmen | De Woonagent

De Woonagent vertegenwoordigt diverse mooie Scandinavische merken in de Benelux, zoals Madam Stoltz, Mr Plant, Holmen en The Whitebox.

Mr Plant

Mr Plant Sweden is dé marktleider op gebied van kunstbloemen & planten in Scandinavië. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en niet van echt te onderscheiden. Het merk biedt een totaalconcept; hoogwaardige producten en aanvullende accessoires. Een breed assortiment dat elk seizoen wordt vernieuwd. Of je nu een kantoor, woonhuis of complete showroom wilt inrichten; Mr plant biedt voor elk wat wils. Van bomen, tot bloemblaadjes, van kunstfruit tot XXL plantenpotten, bij Mr Plant kun je altijd terecht!

Holmen

Op zoek naar hoogwaardige woonaccessoires passende bij de door jou uitgekozen planten of bloemen van Mr Plant? Kijk dan eens bij de Holmen collectie. Dit merk biedt bijpassende bloempotten & vazen, maar daarnaast ook kleinmeubelen (bijzettafeltjes) en woontextiel (kussens en plaids) aan. Holmen is geïnspireerd door de oceaan, de lucht, de bergen en de natuur van de Scandinavische regio.

Combineer Mr Plants kunstplanten met interieurproducten en textiel van Holmen!

Showroom Mr Plant | Holmen | Madam Stoltz

Wil je meer weten over het assortiment van Mr Plant en Madam Stoltz of producten bekijken? Maak dan een afspraak met het team van De Woonagent voor een bezoek aan de showroom. Deze is gevestigd in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten zij je graag de highlights uit de actuele collecties zien. Ook kunnen zij je adviseren en begeleiden bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt. De showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem contact op per mail of bel: 06-24791753. Je bent welkom!

Contactgegevens

De Woonagent BV
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr. van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Website: www.dewoonagent.nl
E-mail: info@dewoonagent.nl

Thanks for sharing!