Multifunctionele plantenbakken & interieuraccessoires | Deens merk Grönfeld | Horn Design

Horn Design vertegenwoordigt het Deense bedrijf Grönfeld. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert plantenbakken en interieuraccessoires.

Tuin, balkon, terras en moestuin

De plantenbakken zijn multifunctioneel, met een handig kliksysteem en eenvoudige montage. Deze zijn zowel binnen als buiten te plaatsen! De producten van Grönfeld zijn dé oplossing voor tuin, balkon, terras en moestuin. Geschikt voor horeca, bedrijven, kantoren, zorg, winkels, groene sector… De bakken zijn koppelbaar, er kunnen wielen onder worden geplaatst, combineerbaar met kweekbak, waterbak of een houten bankje. De planten-bakken zijn zonder gereedschap in elkaar te zetten. Door de compacte verpakking is het transport eenvoudig. De producten zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerd ijzer, aluminium in diverse kleuren en plaatstaal (wat na verloop van tijd een mooie roestige uitstraling krijgt).

Plantenwanden

De plantenwanden zijn van hoogwaardig aluminium. Het materiaal is van een kwaliteit die past bij het Noordelijke klimaat. Een product dat kleurecht is en corrosie bestendig. Gemakkelijk een kleine extra tuin creëren op een paar vierkante meter. Er zijn veel mogelijkheden, de bakken hebben een goede diepte, zodat je je eigen kruiden of verse aardbeien kunt kweken, je hebt zelfs de mogelijkheid van een kruidentuin binnenshuis.
Plantenwanden in 2 hoogtes verkrijgbaar en o.a geschikt voor balkon, terras etc.

Wil je meer informatie of misschien inkopen? Neem hiervoor even contact op via onderstaande contactgegevens. Het team van Horn Design staat je graag te woord!

Contactgegevens

Horn Design
Master Jansenstrjitte 8
9022 AN  Mantgum
Tel: 06-39338123

Website: www.gronfeld.nl
E-mail: horndesign@outlook.com