My Flame Lifestyle | Duurzame kaarsen en geurproducten

My Flame Lifestyle

My Flame Lifestyle is opgericht in 2012 door Fem en Annefiet. Het bedrijf produceert mooie, duurzame Lifestyle producten, zoals: kaarsen, geurkaartjes, geurstokjes, bed & body mist, geurend kastpapier, windlichten en mooie kaarsenstandaards voor stompkaarsen. My Flame Lifestyle is begonnen met sojakaarsen. Het idee kwam uit Amerika en Fem en Annefiet waren direct enthousiast. Toen nog bijna niemand in Europa van dit superieure product gehoord had, pakten zij hun kans om mensen enthousiast te maken voor biologische kaarsen.

My Flame Lifestyle

‘Beter voor het milieu en beter voor jezelf, mooi toch?’

Het bedrijf houdt van mooie producten met een beetje speelsheid, de producten moeten je blij maken. Daarom worden de meeste producten gesierd door leuke teksten, erg leuk om te geven…

My Flame Lifestyle

Daarna ging My Flame Lifestyle verder met nog meer Lifestyle producten. Geurkaartjes, geurstokjes, bed & body mist, geurend kastpapier, windlichten en mooie kaarsenstandaards voor de stompkaarsen. Vernieuwende producten, maar ook trendy, lief, kwaliteit, mooi… Als het product zich ervoor leent, houden ze ervan om het ook helemaal op te leuken met mooie kleuren en teksten, een ‘sprankelende gekkigheid‘, dat is waar ze voor staan.

My Flame Lifestyle

De kaarsen branden tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen, stoten geen roet af en hebben een hele goede geurverspreiding! Was gemorst? Geen probleem! Je verwijdert de was gemakkelijk met een beetje warm water en zeep. My Flame Lifestyle biedt zowel kaarsen in glas als stompkaarsen, met & zonder geur en met & zonder persoonlijke tekst. Trendy biologische kaarsen gemaakt van natuurlijke sojawas en palmwas.

  • Heb je interesse om de producten van My Flame Lifestyle in jouw (web)winkel te verkopen?
  • Wil je de kaarsen en/of andere producten van My Flame Lifestyle in jouw hotel of restaurant gebruiken?

Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens, het team is je graag van dienst.

My Flame lifestyleContactgegevens

My Flame Lifestyle B.V.
Postadres
Van Cleeffkade 15
1431 BA  AALSMEER
Tel.: 029-7753622

Website: www.myflame.nl
E-mail: [email protected]

Facebook Instagram Pinterest

Producten

Kaarsen, biologische kaarsen, kaarsen van natuurlijke sojawas, kaarsen van natuurlijke palmwas, geurstokjes, bed & body mist, kaarsenhouders, geurkaartjes, geurpapier, licht in een zakje…

My Flame Lifestyle