MY66 | Eigentijds Sieradenlabel

MY66

MY66 is een jong, eigentijds sieradenlabel, waarin leer de hoofdrol speelt. Oprichtster Ellis Smit (1966) en haar twee dochters Jeanne en Xanthe stellen de mooiste collecties samen.

Leren wikkelarmbanden

De MY66 collecties staan bekend om de leren wikkelarmbanden in rustige en ingetogen kleuren met een ‘touch of glamour‘. Leer speelt de hoofdrol in de collecties, dit geeft de armbanden een sterke uitstraling. De speciale ‘ton sur ton‘ combinaties in matching kleuren spreekt vrouwen over de hele wereld aan. De armbanden worden verpakt in mooie zwarte doosjes met opdruk, dit maakt het merk nog unieker en sterker!

MY66

MY66 is altijd en over de hele wereld op zoek naar inspiratie, met een grote voorliefde voor Azië. De inspiratie wordt gehaald uit de natuur; de zee, de dieren, de bergen, de bomen en de lucht… Naast leer en metaal worden er eerlijke, natuurlijke componenten gebruikt zoals: edelstenen, schelpen, glaskralen en kurk.

MY66

De sieraden worden voornamelijk gemaakt in het eigen atelier in Goor. Een klein deel van de productie vindt plaats in een atelier in India. De Indiase vrouwen werken hier onder goede HUMAN werkomstandigheden. Middels het Indiase WOMENS TRUSTFUND biedt dit atelier de vrouwelijke werknemers de kans zichzelf te ontwikkelen, in de vorm van onderwijs.

WFP

MY66 steunt het World Food Programme van de Verenigde Naties. Om hiervoor aandacht te vragen heeft het merk de meeste kleuren in de collecties namen gegeven van eten & drinken:
white rice * cappuccino * black tea * prosecco * sushi * olive

Winkeliers kunnen het atelier in Goor (Twente) bezoeken, hier is tevens de showroom en het kantoor gevestigd.

MY66Contactgegevens

MY66
Kerkstraat 22
7471 AK  GOOR
Tel: 0547-273062

Website: www.my66.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Mode accessoires, wikkelarmbanden, armbanden met: swarovski steen, edelstenen, schelpen, glaskralen, kurk, leer, metaal, giftsets…

MY66