Natural Luxury | Natuurlijke, luxe woonaccessoires

       Natural Luxury | Natuurlijke, luxe woonaccessoires

Natural Luxury is gespecialiseerd in het importeren en distribueren van luxe woon-, kook- en lifestyle-accessoires die hun oorsprong vinden in de natuur. Er wordt uitsluitend zaken gedaan met leveranciers die op een ecologisch verantwoorde wijze produceren. De missie van Natural Luxury is om dealers en daarmee hun klanten steeds te verrassen met nieuwe woonaccessoires!

Natural Luxury

–  Levert uitsluitend producten van topkwaliteit.
– Biedt een concurrerende prijsstelling en een prima marge.
– Streeft naar een optimale dienstverlening.
– Biedt service met een glimlach.
– Afspraak = afspraak!

       

Kerst- en relatiegeschenken

Diverse artikelen in het assortiment van Natural Luxury lenen zich uitstekend voor een mooi en duurzaam geschenk. Denk hierbij o.a. aan de prachtige olijfhouten planken, schalen en bakjes, deze kunnen gevuld worden met mooie wijnen, fijne oliën en andere delicatessen. Ook de zachte lamsvachten zijn leuk om weg te geven of de katoenen spa- en wellness hamamdoeken, welke in verschillende dessins en vele kleuren leverbaar zijn.   Natural Luxury levert o.a. aan geselecteerde woon- en kookwinkels en webshops. Neem voor meer informatie of voor een inlog even contact op met het team van Natural Luxury. Zij doen graag zaken met jou!

TrendZ & showUP Najaar 2018

Wil jij Natural Luxury ‘live’ ontmoeten? Het merk staat met haar mooie producten op de  B2B inkoopbeurzen: TrendZ (Standnr. G.108) en showUP (Standnr. G.368). Laat je inspireren door de nieuwste, natuurlijke en veelal handgemaakte woonaccessoires.

Contactgegevens

Natural Luxury
Rijksweg zuid 16
6662 KD  ELST
Tel.: 06-21119231

Website: www.naturalluxury.nl
E-mail: info@naturalluxury.nl

FacebookInstagram

Producten

Olijfhouten producten, lams- en schapenvachten, leren schorten en kussens, wollen kussens, plaids, footstools, cashmere producten, spa en wellness hamamdoeken…