New Collection | Projectinrichting | Yoshiko Home

Yoshiko Home, een interessant merk op het gebied van woonaccessoires. Yoshiko staat voor kwaliteit van leven, van minder stress naar meer innerlijke rust. Daar sluit de collectie naadloos op aan. Woonaccessoires met nét dat vleugje extra luxe waardoor je geïnspireerd raakt. Producten, die je een do goodfeel good beleving geven én er natuurlijk trendy uitzien. De nieuwe collectie is inmiddels verkrijgbaar!

Natuurlijk en eerlijk

Yoshiko Home is bij meer dan 100 retailers in Nederland verkrijgbaar. Daarnaast worden de goodies van dit merk ook verkocht in landen binnen Europa en van de USA t/m Australië. Natuurlijk en eerlijk slaat global aan en dat is precies wat het merk voor ogen heeft!

Inrichtingsprojecten

Nieuw dit jaar is dat Yoshiko zich op de aankleding van events, inrichten van horeca, b2b en project inrichting op de kaart wil zetten. Denk aan het inrichten van hippe smoothie bowl bars, coffeeshops en zelfs boutique resorts. Het merk staat open voor allerlei inrichtingsprojecten nadat zij al met een aantal freelance stylisten woningen voor o.a. de zakelijke verhuur hebben mogen inrichten, alsmede verkoopstyling voor huizen die in de verkoop gaan (en mede hierdoor ver boven de vraagprijs zijn verkocht).

       

        

Contactgegevens

YOSHIKO
Utrechthaven 9b
3433 PN  NIEUWEGEIN
Tel.  030-2901474 | 06-53431914

Yoshiko
Website: www.yoshikohome.com
E-mail: [email protected]