New Season | Natuurlijke Woonaccessoires | Natural Luxury

Natural Luxury is gespecialiseerd in het importeren en distribueren van luxe woon- accessoires, die hun oorsprong vinden in onze natuur. Begin 2019 staat Natural Luxury weer op diverse inkoopbeurzen met heel veel nieuwe, natuurlijke woondecoratie.

Beurzen

– 13 t/m 15 januari TRENDZ – GORINCHEM – G. 108
– 27 t/m 29 januari TRENDZ/INTIRIO – GENT (B) – 2228
– 3 + 4 februari SHOW UP – VIJFHUIZEN – G.370
– 5 + 6 februari KERSTPAKKETTENBEURS – HOUTEN – n.n.b.
– 10 + 11 maart SPOTLIGHT – NIEUWEGEIN – n.n.b.

Op deze beurzen presenteert het merk o.a. een prachtige collectie handgemaakte katoenen kussens met bijpassende plaids en mooie linnen tafelkleden, allemaal in de nieuwste trend-kleuren van 2019!

                   

Hamamdoeken

Ook tonen zij de geheel vernieuwde collectie katoenen hamamdoeken, in nieuwe dessins en kleuren. Deze wat zwaardere hamamdoeken zijn tevens uitermate geschikt als omslagdoek en plaid. Ook verkopen zij deze hamamdoeken in speciale gift boxes met verschillende natuurlijke wellness producten. Leuk als cadeau!

     

Wollen plaids & kussens

De succesvolle collectie wollen plaids & kussens is opnieuw uitgebreid, nu in de prachtige kleur ‘Cool Grey’. Leverbaar vanaf ca. eind februrari 2019, maar nu al te bestellen bij Natural Luxury.

Lams- en schapenvachten

Natuurlijk kunnen klanten op de stand weer direct de mooiste lams- en schapenvachten zelf uitzoeken en desgewenst aan het eind van de dag meenemen of laten versturen.

In het assortiment IJslandse schapenvachten is de nieuwe kleur: donker steen-grijs toegevoegd. Ook deze kan al via de website worden besteld.

Bij Natural Luxury kunnen ook kleinere orders geplaatst worden, die zij altijd uitleveren.
Goed om te weten, ook voor eventuele nabestellingen!

Contactgegevens

Natural Luxury
Rijksweg zuid 16
6662 KD  ELST
Tel.: 06-21119231

Website: www.naturalluxury.nl
E-mail: info@naturalluxury.nl