Uhmm lunchbox | T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is agent en distributeur van unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten, die je nergens anders tegenkomt. Merken: Lexon, Be Cool, SOXS, Y-ply, Paradox, Uhmm (lunch)box én de compleet eigen lijn: UNEVEN.

Uhmm in the picture

De Uhmm box is een duurzame uitvouwbare (lunch)trommel, verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren! De boxen zijn allemaal voorzien van een mooie verpakking.

Van lunchbox naar bord

De Uhmm box is een moderne lunch- of bewaartrommel met een uniek uitvouwbaar systeem (deze vouw je heel gemakkelijk uit tot een bord). De box kan gebruikt worden voor de lunch, diner of ‘leftovers’ maar er kunnen bijvoorbeeld ook kaasjes, noten of zoetigheid in bewaard worden. Ook te gebruiken in de magnetron, koelkast of vriezer.

De afmetingen zijn:
Box 1 diepte 10 cm. – breedte 18 cm. – hoogte 5 cm.
Box 2 diepte 10 cm. – breedte 12 cm. – hoogte 7 cm.

Catalogus

Retailers

Voor retailers is er mooi POS materiaal beschikbaar om de Uhmm box de aandacht te geven die het verdient. Ook is er een houten display beschikbaar. De verpakking is al een cadeautje op zich, echt Deens design! Het karton is ongecoat en gemaakt van overtollige houtsnippers.

             

Relatiegeschenk

Als relatiegeschenk kan de Uhmm box kan ook gepersonaliseerd worden. Zo kan er een logo of tekst aan de bovenkant of zijkant geplaatst worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reseller

Wil je reseller worden van de Uhmm box of van andere merken van T&C Lifestyle?
Neem hiervoor even contact op via het contactformulier en dan kun je met het team  bespreken hoe je de Uhmm of andere merken kunt toevoegen aan jouw assortiment!

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

Website: www.tenclifestyle.nl
E-mail: [email protected]