Nieuw tafelconcept: Thuis op vakantie | Piccobella

Het is nog maar de vraag of we deze zomer op vakantie kunnen naar Italië… Maar Italië kun je ook gewoon in huis halen met het Italiaanse servies en tafellinnen van Piccobella.

Nieuw tafelconcept: Thuis op vakantie | Piccobella

Nieuw tafelconcept: Thuis op vakantie

Piccobella presenteert een nieuw tafelconcept: Thuis op vakantie, thuis tafelen; a tavola a casa. Lekker kokkerellen, de handbeschilderde schalen van Piccobella vullen met fruit, salade, pasta, kaas of vis, de tafel gezellig dekken, wijn en water in een handbeschilderde kan erbij en… je bent op vakantie a casa!

Nieuw tafelconcept: Thuis op vakantie | Piccobella

Bijzonder serviesgoed

Piccobella staat voor bijzonder serviesgoed uit Italië. Het bedrijf werkt samen met vooraanstaande kleinschalige ambachtslieden. Het team van Piccobella heeft deze ambachtsbedrijfjes gevonden tijdens de zoektocht naar exclusief keramiek in de omgeving van Venetië. Daar worden de schalen met de hand beschilderd (dipinto a mano). Hierdoor is geen enkele schaal hetzelfde, wat dit servies zo uniek en origineel maakt. Voor ieder stuk in het gehele proces zijn er zo’n 18 handelingen nodig, echt handwerk dus!

                        

Kussens

Naast het handgeschilderde servies verkoopt Piccobella kussens die speciaal ontworpen zijn voor gezellig en stijlvol tafelen of wonen. Onder eigen label en gemaakt in eigen atelier, verkoopt Piccobella kussens, tafelkleden, tafellopers, schorten, broodmandjes en tassen.

Geen voorraad, maar alles wordt in het atelier, snel en naar de wens van de klant op maat gemaakt. Neem een kijkje op de website of bel met Isabel voor een advies op maat: 06-40473441.

Thuis op vakantie

Nu we waarschijnlijk ‘thuis’ blijven, kunnen we het beter gezellig maken. Ook hier kun je dat heerlijke vakantiegevoel krijgen; we koken Italiaans met een schort van Piccobella, we dekken de tafel mooi met een kleed, serveren het eten op de schalen van Piccobella, een muziekje en wijntje erbij. En dan zijn we toch een beetje op vakantie…. en thuis!

Contactgegevens

Piccobella
Contactpersoon: Isabel Klerkx
Adres groothandel, showroom en magazijn:
Groeneweg 69
5481 BT Schijndel
Tel.: 06-40473441

Website: www.piccobella.eu
E-mail: [email protected]