Nieuw theelabel: Frank + Paul | Losse thee, minibox assortiment en diverse tea tools

Maak kennis met het spiksplinternieuwe theelabel: Frank + Paul. Het assortiment bestaat uit losse thee, thee in miniboxen en diverse tea tools. Deze zijn een eyecatcher in de keuken, maar ook een tof cadeau! De losse thee in apothekerspotten wordt goed opgepakt door influencers, conceptstores en delicatessezaken.

Foto van Anita Boukens van Frisze Blik

Addicted to tea

Thee is absoluut niet meer truttig en heb je af en toe hard nodig. Even genieten van een hete kop thee om weer helemaal tot jezelf te komen. Frank + Paul thee is zowel biologisch als fairtrade gecertificeerd. Je kunt dus met een gerust hart genieten van jouw theemoment. Enjoy & get addicted!

Ontdek de blends van Frank + Paul

De losse thee wordt geserveerd in glazen apothekerspotten, waarin de prachtige blend goed zichtbaar is. Dit is een échte eyecatcher in jouw zaak. De Frank + Paul beleving maak je compleet met de FP-Tea tools, zoals FP-Tea glass, FP-Tea Serve, FP-Tea strainer en
FP-Tea spoon.

Ontdek het Frank + Paul minibox assortiment

Het minibox assortiment bestaat uit 9 (h)eerlijke smaken. Deze theeblends zijn gemaakt met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Zo is de zwarte thee afkomstig uit Sri Lanka, de groene thee uit China en de rooibos uit Zuid-Afrika. Er wordt enkel gebruik gebruik gemaakt van natuurlijke aroma’s. Het theezakje is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.

Inkopen

Meer informatie vind je op de website. Interesse om in te kopen? Stuur dan jouw mail naar Sanne Brons, brandmanager & sales.

Contactgegevens

Frank + Paul
Sanne Brons – Brandmanager & sales
Mijkenbroek 1
4824 AA Breda
Tel.: 076-5876614

Website: www.frankpaul.nl
E-mail: Tea@frankpaul.nls

Thanks for sharing!