Nieuwe accessoires | Bandajanas Concept

Bandajanas Concept

Het concept van Bandajanas is uniek én eenvoudig: De klant kiest een slipperzool waarna met de bandensets en accessoires een geheel eigen hippe (eco)slipper gemaakt kan worden. De trendy slippers zijn niet alleen naar eigen inzicht samen te stellen, ze zijn bovendien op verschillende manieren te dragen!

De slippers zijn er in plat en met een sleehak van 5 cm. Verkrijgbaar in diverse kleuren:  taupe, zwart, wit, donkerbruin en donkerblauw. De banden wisselen wekelijks, de oplage is ongeveer 30 stuks per soort, zodat deze steeds vernieuwend blijven.

Nieuw

Mini Bohochick
De Mini Bohochick is nieuw. Een schattig fairtrade & handgemaakt sieraad voor op de voet, verkrijgbaar in 3 kleuren: lichtroze, lichtblauw en brons. Door middel van een klein lusje aan de achterkant, schuif je deze aan de band.

Go Nuts
Ook nieuw is de: Go Nuts. Zo op het oog een eenvoudig bloemetje, maar deze is zeer veelzijdig! Gemaakt van kokos en daardoor ontstaat bij het dragen een mooie kleurschakering van beige naar donkerbruin. Bandajans heeft ook weer nieuwe bandjes in de mooiste kleuren in het assortiment. Vooral in combi met de Go Nuts een aanwinst, aangezien je dan geen band om de enkel draagt. De nieuwe banden zijn er in 3 kleuren: rood, zwart en wit. Hier zijn halfedelstenen in verwerkt, fairtrade & handgemaakt.

Inkopen

Heb jij een leuke (web)winkel en wil je meer informatie of een inlog? Neem hiervoor even contact op met het team van Bandajanas, zij helpen je graag verder!

                      

Contactgegevens

Kantoor Bandajanas
Rozenpas 6
7035 AG  Kilder
Tel.: 088-1030500

Website: www.bandajanas.com
Email: [email protected]