Nieuwe app & website met resale functie | Sieraden, fashion & accessoires | Yehwang

Met de introductie van de nieuwe app & website heeft Yehwang, naast een vernieuwd ontwerp, ook een nieuwe wederverkoop functie toegevoegd voor Yehwang-distributeurs. Deze is beschikbaar op de app en mobiele website.

       Nieuwe app & website met doorverkoop functie voor Yehwang-distributeurs!         Nieuwe app & website met doorverkoop functie voor Yehwang-distributeurs!       

De nieuwe functie helpt Yehwang-distributeurs om productinformatie gemakkelijker online en op sociale media te publiceren. Hiermee breidt je jouw verkoopkanalen gemakkelijk verder uit en kun je snel meer potentiële klanten bereiken.

Nieuwe app & website met doorverkoop functie voor Yehwang-distributeurs!

Hoe gebruik je de resale functie?

Heb je een product van Yehwang gezien dat je via je online kanalen wilt verkopen? Klik op de resale knop op de productdetailpagina in de linker benedenhoek. Vervolgens kun je de productnaam en omschrijving aanpassen. Je kunt ook jouw verkoopprijs invoeren of deze onzichtbaar maken en de kleuren selecteren die je bij Yehwang hebt ingekocht.

Daarnaast kun je kiezen welke bestaande foto’s je aan je productinformatie wilt toevoegen en in welke volgorde. Ten slotte is er een keuze om de achtergrondkleur naar wens aan te passen. Download vervolgens je eigen gepersonaliseerde afbeelding op je telefoon en je bent klaar om de producten direct te delen! De oorspronkelijke prijs en bron zijn niet zichtbaar, zodat consumenten alleen naar jouw winkel worden geleid.

Nieuwe app & website met doorverkoop functie voor Yehwang-distributeurs!

“Deze wederverkoop functie kan worden gebruikt op de mobiele website en de Yehwang-app. Zorg er daarom voor dat je de nieuwste versie van de app hebt gedownload. Als dank hiervoor ontvang je via de app € 5,00 korting op je volgende bestelling, veel winkelplezier!”
Groet team Yehwang

Producten

Sieraden, kleding, sjaals, tassen, portemonnees, haaraccessoires, sieraden, displays, postkaarten met sieraden, zonnebrillen, riemen, strandaccessoires en nog veel meer!

Contactgegevens

Yehwang Wholesale Jewelry, Fashion & Accessories
Tel.: +31 (0) 318 668 171

Website: nl.yehwang.com
E-mail: [email protected]

Showroom in Amsterdam
World Fashion Centre (WFC), Toren 3 – eerste verdieping,
Koningin Wilhelmina Plein 29
1062 HJ  Amsterdam