Nieuwe biologische geurkaarsen | Houten lont | Inspirerende teksten | My Flame Lifestyle

Sinds 2013 biedt My Flame Lifestyle biologische kaarsen aan. Deze kaarsen zijn gemaakt van palmwas & sojawas, stoten geen roet af, hebben een leuk design, ruiken heerlijk en branden tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen. Naast kaarsen verkoopt het merk ook kaarsenhouders, huisparfum, geurstokjes en geurhangers. Er zijn weer nieuwe biologische geurkaarsen aan het assortiment toegevoegd!

Let’s go wine tasting on the sofa

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Persian Pomegranate en brandt ca. 50 uur. Afmetingen: 80 x 80 x 90 mm.

Do what you love and do it a lot

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Fresh Cotton en brandt ca. 50 uur. Afmetingen: 80 x 80 x 90 mm.

Boom Shakalaka

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Warm Cashmere en brandt ca. 50 uur. Afmetingen: 80 x 80 x 90 mm.

Bovenstaande geurkaarsen hebben een natuurlijke houten lont. De lonten zijn op de juiste lengte afgeknipt. Bij het uitblazen van de kaarsen komt er maar weinig rook van de lont. Uiteraard is het hout dat gebruikt is afkomstig van duurzame bossen. Alle geuren zijn met grote zorg door My Flame Lifestyle samengesteld, het merk werkt samen met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk.

Blikjes met tekst

JOY De geur Green Tea Time. Groene thee heeft als eigenschap onfrisse geuren te verwijderen, een natuurlijke luchtverfrisser!
LOVE Fresh Cotton, een frisse, pure en comfortabele mix van amber, citrus, lelie en jasmijn, met een zacht vleugje musk.
LUCK Warm Cashmere, een mengelmoes van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier, muskus en zachte vanille.

Inkopen

Meer informatie en inkoopprijzen (ook van de andere producten in het assortiment) kun je opvragen via onderstaande contactgegevens, het team staat je graag te woord!

Contactgegevens

My Flame Lifestyle B.V.
Postadres
Van Cleeffkade 15
1431 BA  AALSMEER
Tel.: 029-7753622

My Flame Lifestyle

Website: www.myflame.nl
E-mail: sales@myflame.nl