Nieuwe catalogus UASHMAMA | Moes & Griet

Moes & Griet

Moes & Griet is exclusief distributeur in de Benelux van alle UASHMAMA® producten en heeft tevens het agentschap van The Beach People. Met deze merken biedt Moes & Griet een scala aan mooie en inspirerende producten!

The story of UASHMAMA

Le Sorelle ‘The Sisters’, eigenaren en makers van UASHMAMA®, is een klein familiebedrijf in Montecatini, net buiten de muren van Lucca, Toscane. Ooit een populaire toeristen-bestemming, maar het dorp Montecatini worstelde in het laatste decennium om te worden ondergedompeld door de meer gepromote gebieden. Het dorp floreert nu weer met de groei van UASHMAMA®, waarbij een grote groep lokale mensen de papieren zakken naaien die je vandaag de dag koopt.

De producten

De productlijn van UASHMAMA is eindeloos en blijft inspireren, van fantastische paper bags tot aan functionele tassen. De producten worden met liefde bedacht en stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Na de zeer populaire paper bags wordt de lijn steeds verder uitgebreid met onder andere handtassen, shoppers, schorten, sleutelhangers…

Duurzaam en sterk in gebruik

UASHMAMA® producten zien eruit als papier en voelen aan als leer, maar laten zich gemakkelijk wassen. De artikelen zijn zacht en toch veerkrachtig, waarbij het productieproces vergelijkbaar is met leer, het papier is uitgerekt en gebruind (zonder gebruik van chemicaliën), waardoor het duurzaam is en sterk voor dagelijks gebruik!

‘Wij werken vaak en graag samen met stylisten, interieurarchitecten en/of horecaleveranciers. Aanvragen hiervoor kunnen direct naar ons gemaild worden!’

         

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van de collectie van UASHMAMA®? Stuur hiervoor een mail naar [email protected] voor meer informatie/inkoopprijzen. Het team staat je graag te woord!

Catalogus UASHMAMA

Contactgegevens

Moes & Griet
Postadres
Burgemeester van Everdingenstraat 2
4112 LG  BEUSICHEM
Tel.: 0640981860 (Annelot)/06-51245346 (Marion)

Showroom
Staalweg 7
4104 AS  CULEMBORG
Tel.: 0345769048

Website:
www.moesengriet.nl
www.uashmama.nl

E-mail:
[email protected]
[email protected]