Nieuwe collectie geluksjuweeltjes met als thema: ‘Rust in de tent’ | 03 CS Jewelry

De sieraden collecties van 03 CS Jewelry zijn geïnspireerd op kunst, Victoriaanse rouw sieraden, flora & fauna. Eljo Kusters ontwerpt collecties onder eigen label, maar ook customized sieraden voor o.a. museumshops. Achter de collecties schuilt altijd een verhaal. De sieraden van 03 CS Jewelry zijn geluksbrengers, oftewel geluksjuweeltjes, want er wordt gewerkt met gelukssymbolen.

Thema: ‘Rust in de tent’

De nieuwe 03 CS Jewelry collectie is klaar en heeft als thema meegekregen: ‘Rust in de tent’.

Rondom die tent groeien en bloeien heel veel bloemen, vliegen zwaluwen & kolibries vrolijk rond, dansen de libelles & vlinders, zoemen er talloze bijtjes, zie je zwoegende kevertjes en heel af en toe hoor je een onschuldig slangetje ratelen, maar ook waar een konijn nieuwsgierig voorbij springt: Het symbool van geluk, geduld & vrede! Laten we een helpende hand uitsteken om deze plek te behouden.

Collectie

De nieuwe collectie sieraden belichaamt een lichte & luchtige sfeer met veel vrolijkheid. Het is een kleurrijk geheel. Er zijn o.a. nieuwe halfedelsteen kraaltjes toegevoegd: robijntjes, angelite, koraal (gecertificeerd) & rozenkwarts.

Eljo heeft zich laten inspireren door de kunstenares Hilma Af Klint. Vanaf haar vroegste jeugd bracht zij haar zomers door op het Zweedse eiland Adelsö in het Mälarmeer. De natuur daar werd een blijvende inspiratiebron voor haar kunst.

Nieuwsgierig?

Ben je geïnspireerd geraakt en krijg je zin om sieraden uit de collectie van 03 CS Jewelry aan jouw shop/winkel toe te voegen? Dat kan, want na een klantenstop is er weer plek voor nieuwe verkooppunten/plekken/samenwerkingsverbanden.

Inkopen (museum)shops

Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie over het inkopen bij 03 CS Jewelry. Dit geldt ook voor museumshops, waar 03 CS Jewelry inmiddels heeft bewezen succesvol te zijn met haar (customized) collecties.

Contactgegevens

03 CS Jewelry
Contactpersoon: Eljo Kusters
Tel.: 06-51681396
Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00-13.00 uur.

Website: www.03csjewelry.com
E-mail: 03canalstreet@gmail.com

Follow 03 CS Jewelry for the latest updates:
www.instagram.com/03csjewelry
www.facebook.com/03csjewelry

Thanks for sharing!